Taalcafés in Groesbeek en Leuth weer open

GROESBEEK / LEUTH – Vanaf 1 juli start de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met een aantal Taalcafés. In de bibliotheken in Groesbeek en Leuth is iedereen weer van harte welkom om te oefenen met Nederlands praten. Uiteraard wordt rekening gehouden met de regels van het RIVM. Alle Taalcafés waren vanwege de corona-uitbraak sinds 14 maart gesloten.

Tijdens het Taalcafé praten de bezoekers samen met vrijwilligers over onderwerpen als eten en drinken, feestdagen en het menselijk lichaam. Door het spelen van taalspelletjes leren ze steeds weer nieuwe Nederlandse woorden bij. Het zijn gezellige ontmoetingen, met elke keer een ander onderwerp om over te praten.

Wanneer vinden de Taalcafés plaats?

Bibliotheek Groesbeek        elke dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur

Bibliotheek Leuth               elke vrijdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur

Bij een bezoek aan het Taalcafé vertelt een medewerker of vrijwilliger waar de deelnemers op moeten letten, zoals handen desinfecteren en 1,5 meter afstand bewaren. Aanmelden hoeft niet, iedereen kan zo binnenlopen. Het Taalcafé is gratis.

Kijk op www.obgz.nl/taalvaardig voor meer informatie. De overige Taalcafés starten weer in september.

Foto (C): Marcel Krijgsman 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 juni, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Taalcafés in Groesbeek en Leuth weer open

Reageren is niet toegestaan.