Regiokoor Tamtam sluit eerste half jaar sportief af

GROESBEEK – Een nogal vreemd verlopen eerste half jaar: een pas opgericht, nieuw koor voor de regio Groesbeek, dat eerst vanwege de grote ledenaanwas tweemaal moet verhuizen naar een grotere oefenlocatie, daarna een paar maanden met veel plezier samen zingt, om tenslotte vier maanden noodgedwongen via Zoom online te repeteren.

Gelukkig zijn er goede vooruitzichten, dat we na de zomerstop weer, met inachtneming van de nodige maatregelen, bij elkaar kunnen komen en samen lekker muziek kunnen maken. Dat is ook een mooi moment om zich aan te sluiten bij dit frisse, gezellige koor; nieuwe leden zijn vanaf september dan ook weer van harte welkom (zie onderstaand contactadres).

Bij Tamtam wordt gewerkt met oefenbestanden, zodat ieder koorlid thuis kan zijn of haar partij kan oefenen met behulp van geluidsbestanden, die op Dropbox staan. Je hoeft dus echt geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen doen.

Ter afsluiting van het koorjaar is er komend weekend nog een leuke wandel-puzzeltocht georganiseerd in de prachtige omgeving van Groesbeek:

Fragment uit de route-beschrijving van de wandel-puzzeltocht

26.  Houd bij de eerstvolgende tweesprong rechts aan (zie foto)

Wilde u altijd al bij een koor zingen, of wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact op met de dirigent via eugeneceulemans@xs4all.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 juni, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Regiokoor Tamtam sluit eerste half jaar sportief af

Reageren is niet toegestaan.