Waarom mannen vaker een tas zouden moeten dragen

Het lijkt erop dat de tas de mannenwereld heeft veroverd. En toch kom je nog regelmatig kerels tegen die de broekzakken vol hebben. Niet best voor de uitstraling. Dat kan anders. 

De man en de tas zijn een goede combinatie, maar eerlijk is eerlijk… er worden nog regelmatig mannen gezien die de broekzakken volstoppen met smartphone en sleutels. Niet doen! Het ziet er niet fraai uit en de broek krijgt er een vreemde vorm door.  

Met het dragen van een heren schoudertas kom je als man een stuk beter voor de dag. Niet alle mannen hebben dat al in de gaten. Daarom is enige tasseninspiratie wel op zijn plaats. 

Inspiratie voor de man: O My Bag en Zebra

Neem nou de O My Bag tassen. Prachtige tassen gemaakt van eco-leer en met een mannelijke uitstraling. De tassen stralen klasse, ambitie en authenticiteit uit. Hierdoor zijn O My Bag tassen goed geschikt als tas om naar je werk te dragen, en ook als dagelijkse tas doen ze het goed. Een schoudertas, handtas, rugzak of crossbodytas.

Het allereerste en inmiddels klassieke model van O My Bag is de Dirty Harry. Hoezo mannelijk? Inmiddels zijn er veel modellen bijgekomen zoals The Harvey. Ook al zo’n mannelijke naam, waarmee maar gezegd is dat tassen niet louter voor vrouwen zijn. Mannen; doe er je voordeel mee! 

Leer de boys dat een tas beter is dan de broekzakken volproppen

Zebra tassen hebben vooral een vrouwelijke uitstraling, maar een shopper in prachtig crocoleer in bruin of zwart? Die kunnen mannen prima dragen. Prachtige tassen met voldoende ruimte. Te dragen in de hand of over de schouder. 

Trouwens; Zebra heeft ook geweldig leuke kinderrugzakken. Dus vaders; leer de jongste zo vroeg mogelijk dat spullen met je meedragen in een tas beter is dan de broekzakken volproppen. En die tassen zijn leuk! Een zebra tas met haaien erop, vliegtuigen, dino’s of tijgers. Of eentje met Army Stripes. Echt voor de boys. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juni, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Waarom mannen vaker een tas zouden moeten dragen

Reageren is niet toegestaan.