BergenDalbruist.nl groot succes

Diverse Berg en Dalse evenementen en activiteiten worden sinds begin juli aangeboden via www.bergendalbruist.nl. Alle activiteiten die in het kader van de Zeven Zinderende Zomerweken worden georganiseerd zijn terug te vinden op die site. Van dag tot dag staan in totaal ruim 180 activiteiten vermeld. Op de site is niet alleen informatie te vinden, maar kan er ook gereserveerd worden.

Vanwege de coronamaatregelen is reserveren vaak noodzakelijk. Veel mensen weten de weg naar de site al te vinden; al diverse activiteiten waren afgelopen week “uitverkocht”. De Zeven Zinderende Zomerweken slaan aan bij zowel thuisblijvers als bij toeristen, getuige de reserveringen afkomstig uit het gehele land en uit het Rijk van Nijmegen.

Populaire activiteiten zijn onder andere de “aanschuiftafels” (culinair genieten bij de boer), de “Zomerkriebels” bij Orientalis, “het Geheim van Kekerdom” en de wijnproeverijen. Ook op het gebied van sport en spel valt er in Berg en Dal veel te beleven, zoals steppen met een knapzak, bootcamp- en fietsclinics en diskgolf.

De Zeven Zinderende Zomerweken zijn een initiatief van de Stichting Toerisme & Recreatie Berg en Dal (STER), GlanZrijk Events en de Berg en Dalse ondernemers.

Voor meer informatie en reserveringen kijk op www.bergendalbruist.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 juli, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor BergenDalbruist.nl groot succes

Reageren is niet toegestaan.