De mannen van Buurtklus zijn er weer

GROESBEEK – De mensen van Buurtklus Groesbeek zijn alweer 2 maanden aan de slag bij mensen in en rondom huis. Aan het begin van de Coronacrisis werden tijdelijk geen klussen aangenomen, maar nu met nieuwe versterking staan de mannen en dame (niet op de foto) van de Buurtklus om een handje te helpen.

Wil je gebruik maken van Buurtklus? Dat kan als je er alleen voor staat en geen middelen hebt om iemand voor jouw klus te betalen. Het gaat altijd om kleine, incidentele klussen die binnen een paar uurtjes gedaan kunnen worden. Denk maar eens aan een deur die niet goed in zijn scharnieren hangt, een kleine heg snoeien, plankjes die opgehangen moeten worden, (rol)gordijnen die opgehangen moeten worden en zelfs wat klein elektrawerk kan geregeld worden. Je hoeft er niks voor te betalen, de klussers zijn vrijwilligers en ze stellen het op prijs dat je meehelpt zoveel je kunt.

De Buurtklus doet klussen in Groesbeek, de Horst en Breedeweg.

Bel op werkdagen tussen 09.00-12.30 naar 085-040 60 66.

Foto (C): Lisanne Bron, Forte Welzijn


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 augustus, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor De mannen van Buurtklus zijn er weer

Reageren is niet toegestaan.