27 augustus: Muziek uit de verf – buiten!

Nijmegen – Muziek als inspiratiebron is niet nieuw. Maar met je eigen koptelefoon of oortjes vanuit muziek die jou raakt schilderen of tekenen is misschien een nieuwe uitdaging. Het programma van iederal voorziet in deze (misschien nog onontdekte) behoefte. En dat kan op 27 augustus buiten, in het park.

Ervaar het buiten zijn, luister naar de muziek die je hebt meegebracht en … schilder, krijt of teken. Neem naar dit event muziek mee die jou raakt (en oortjes of koptelefoon). Wij zorgen voor materiaal en schildersezels. We schilderen van 19.30 tot 21.00 uur bij het Rosarium in het Goffertpark. Bij een slechte weersvoorspelling verplaatsen we het event. Kosten, informatie en aanmelding via iederal.nl

De reeks wordt georganiseerd door iederal. iederal biedt een breed en gevarieerd programma van events op het gebied van zingeving. Van interactieve lezingen, natuurevenementen (ook voor kinderen!), zang-, kunst- en muziekbelevingen tot gespreksdiners. Overal in het land.

Meer weten? Kijk op iederal.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 augustus, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor 27 augustus: Muziek uit de verf – buiten!

Reageren is niet toegestaan.