Vandalen vernielen toilet avonturenbos

GROESBEEK – Vandalen hebben in het avonturenbos, nabij de wijk Sionsheuvel, de wasbak in het toilet vernield. Eerder vernielden ze ook al de kabouterdeurtjes en de boomhut.

Het avonturenbos is een natuurlijke speelplek in het bos. Stichting avonturenbos Groesbeek en vrijwilligers zorgen er al jaren voor dat het avonturenbos een prachtige speelplek is voor kinderen.

De vrijwilligers worden moedeloos van alle vernielingen. Ze geven aan dat ze de wasbak niet meer gaan vervangen en daarom ook het toilet sluiten. 

Wethouder Sylvia Fleuren: “Het  avonturenbos is een plek waar iedereen van kan genieten; jong en oud. De daders vernielen niet alleen een mooie plek en het werk en de spullen van anderen. Ze maken het ook de vrijwilligers erg moeilijk om met enthousiasme deze bijzondere speelplek te blijven onderhouden. Erg jammer dat er mensen zijn die er blijkbaar van genieten om het voor anderen te bederven.”

Gezamenlijk initiatief

Het avonturenbos is een initiatief van Staatsbosbeheer, MEC Nijmegen, woningcorporatie Oosterpoort, Stichting Welzijn Groesbeek (SWG), Werkgroep Milieubeheer Groesbeek (WMG) en openbare basisisschool Sionsheuvel en de voormalige gemeente Groesbeek.

Bron: gemeente Groesbeek


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 augustus, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vandalen vernielen toilet avonturenbos

Reageren is niet toegestaan.