Zelfregiecentrum Nijmegen ontmoet jou graag

NIJMEGEN – Het Zelfregiecentrum Nijmegen is er voor iedereen die meer grip op zijn leven wenst. Je kunt bijvoorbeeld meer grip wensen omdat je moeite hebt om keuzes te maken, jezelf goed te presenteren of met het nemen van initiatief. Een ziekte, langdurige behandeling, tegenslagen,
eenzaamheid of moeilijke situaties kunnen een rol spelen.

Je kunt bij ons terecht voor allerlei ontmoetingsactiviteiten, training en coaching. Benieuwd naar ons? Op donderdag 27 augustus kun je op twee manieren met ons kennismaken.

Maak kennis met ons tijdens een “corona-proof VIP-behandeling” voor jou op donderdag 27 augustus tussen 12.00 en 19.00 uur

Op 27 augustus kun je corona-proof kennismaken met het Zelfregiecentrum. Je krijgt dan een VIP-behandeling: je wordt warm welkom geheten met een heerlijk drankje en een versnapering. Daarna kun je één-op-éen in gesprek met een medewerker van ons centrum op de St. Jorisstraat 72. Als je liever wilt videobellen, kan dat natuurlijk ook. Als je iemand mee wilt nemen, zoals een begeleider: neem hem of haar vooral mee. Ook mensen die in hun werk professioneel verwijzen naar organisaties zoals het Zelfregiecentrum zijn van harte welkom.

Leer elkaar kennen tijdens een prikkelende ontmoeting! Op donderdag 27 augustus van 15.30 tot 17.00 uur

Wandelend en pratend leer je elkaar beter kennen! Daarom organiseren we een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder licht-verstandelijke beperking, een Prokkel.

Dit doen we tijdens de landelijke Prokkelweek. Dit jaar wandelen we door het centrum van Nijmegen. Aan de hand van vragen en opdrachten maak je kennis met elkaar. Wethouder Grete Visser en ambtenaren van de gemeente Nijmegen lopen ook mee.

Contact opnemen om deel te nemen

Om deel te kunnen nemen aan de kennismaking op 27 augustus, of om mee te gaan wandelen tijdens de Prokkel, moet je contact met ons opnemen voor een afspraak. Bel (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten of mail naar secretariaat@zrcn.nl. Op www.zrcn.nl vind je meer informatie. Lees hier ook over het Zelfregiecentrum als belangenbehartiger op het gebied van Wmo en sociale zaken.

Tot slot: Kantoorruimte te huur

Op de locatie van het Zelfregiecentrum aan de St. Jorisstraat 72 zijn twee kantoren vrijgekomen van ieder 20 m2. Er zijn ook parkeerplaatsen te huur. Heb jij interesse in huur van deze ruimten? Neem dan voor meer informatie contact op met Jos Kersten of Birgit van der Putten, via tel. (024) 75 111 20 of secretariaat@zrcn.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 augustus, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Zelfregiecentrum Nijmegen ontmoet jou graag

Reageren is niet toegestaan.