Kom veilig nazomeren bij FranceComfort

Als er een land is waar je heerlijk kunt nazomeren, is het Frankrijk wel. De vakanties in Frankrijk lopen half augustus tot begin september ten einde.

Door de corona hebben ook de Fransen deze zomer massaal hun vakantie in eigen land doorgebracht. De kinderen gaan weer naar school en het overgrote deel van de werkende bevolking pakt zijn werk weer op. Hierdoor wordt het rustiger op vakantiebestemmingen. Op dit moment geldt is het reisadvies nog steeds code geel. Dat betekent zo lang er corona is, zijn er risico’s. Lokaal kunnen de maatregelen aangescherpt worden. Het blijft uitkijken, maar een vakantie in Frankrijk is gewoon mogelijk. Zeker op de luxe vakantieparken van FranceComfort. Hier kunt u veilig genieten van de nazomerzon.

Wie is FranceComfort?

Francecomfort beheert en verhuurt vakantiehuizen op vakantieparken in de meest zonovergoten regio’s van Frankrijk. De vakantiewoningen zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. U heeft een moderne keuken, badkamer, toilet en heerlijke bedden tot uw beschikking. Ook airco is aanwezig. De vakantiehuisjes hebben veelal ruime tuinen en terrassen. Op sommige parken kunt u ook een vakantiehuis met zwembad huren. Onze parken zijn ruim opgezet en uitgerust met voldoende voorzieningen als restaurants, zwembaden, sportvelden, fietsverhuur en meer. Alles wat u nodig heeft om veilig vakantie te vieren in deze coronatijden. Bij FranceComfort heeft u het comfort zoals u thuis gewend bent, maar dan in het mooie Frankrijk. En als Frankrijk toch code oranje krijgt, ontvangt u gewoon uw geld terug.

Wat heeft Frankrijk te bieden in de nazomer?

Rust, aangename temperaturen en de start van de wijnoogst, dat zijn de kenmerken van een vakantie in Frankrijk in de nazomerperiode. Bij uw accommodatie leest u een goed boek, geniet u van rust en van het uitzicht op de omgeving of neemt u een duik in het zwembad. Maar als u actief wilt zijn of een bijzonder uitstapje wilt maken, is uw vakantiehuis in Frankrijk het perfecte vertrekpunt. Er zijn veel toeristische plaatsen met bijzondere historische bezienswaardigheden. Tijdens uw wandeling of fietstocht ontdekt u de omgeving het beste. Sowieso liggen de vakantieparken dichtbij wijngaarden, die u kunt bezoeken tijdens de oogstweken. Ook zijn er golfbanen in de buurt waar u welkom bent voor een potje golf. Waar zit u deze nazomer? In de Provence, Languedoc, Aquitaine-Gironde, de Dordogne of Poitou-Charentes?

Altijd van Frankrijk genieten

Krijgt u niet genoeg van Frankrijk? Bent u een liefhebber van dit land met zijn uitgestrekte landschappen en variatie in natuur? Dan zou u uw spaargeld kunnen investeren in een vakantiehuis. Investeren in een vakantiehuis biedt zekerheid en levert u een aantrekkelijk rendement tot wel 6-8%. Een eigen vakantiehuis in Frankrijk geeft u de mogelijkheid om wanneer u maar wilt vakantie te vieren in Frankrijk. U kunt kiezen voor een variabel rendement met alleen eigen gebruik. Natuurlijk kunt u uw vakantiehuis ook verhuren. Door de verhuur van uw vakantiehuis verdient u gegarandeerd de aankoopprijs terug. Momenteel heeft FranceComfort vakantiehuizen te koop op vakantiepark Domaine de Lanzac in de Dordogne of op vakantiepark L’Espinet in de Languedoc. Ziet u uzelf hier al zitten?


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 augustus, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kom veilig nazomeren bij FranceComfort

Reageren is niet toegestaan.