Elke dinsdag Vrouwenuurtje in de Lubert

BERG EN DAL – Het is voor veel vrouwen fijn om samen te kunnen sporten en dus ook om samen te zwemmen. Dit geldt vooral voor Islamitische vrouwen voor wie het niet mogelijk is om samen met mannen te zwemmen.

Daarom kunnen vrouwen uit gemeente Berg en Dal en daarbuiten vanaf 25 augustus elke dinsdag ochtend van 9.00-10.00 uur vrij zwemmen tijdens het ‘Vrouwenuurtje’ in zwembad de Lubert. Tijdens dit uur zijn er geen mannen in het bad en zijn er geen mannelijke medewerkers in dezelfde ruimte aan het werk.

Het ‘Vrouwenuurtje’ is in het leven geroepen door een samenwerking met Zwembad de Lubert, Forte Welzijn en Gemeente Berg en Dal. Er is plek voor maximaal 24 personen, dus je moet van te voren reserveren. Voor vragen of reserveren bel Zwembad de Lubert op 024-3971448. Wil jij ook iets organiseren voor jouw buurt? Bel dan Forte Welzijn: 085-0406066.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 augustus, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Elke dinsdag Vrouwenuurtje in de Lubert

Reageren is niet toegestaan.