Richt een motiverende werkomgeving in met ergonomisch kantoormeubilair

Voor iedereen ziet een stimulerende werkplek er verschillend uit. Want hoewel een werkomgeving productieverhogend en comfortabel ingericht hoort te zijn om werknemers de mogelijkheid te bieden om zichzelf te ontwikkelen, heeft iedereen andere voorkeuren. Ook het vak dat een werknemer uitoefent en de taken die daarbij horen, zijn hiervoor bepalend. Maar werkgevers, hun medewerkers en ergonomen zijn het er wel over eens dat iedere werkomgeving hoort te voldoen aan verschillende ergonomische aspecten. Door werkplekken in te richten met kantoormeubilair dat aan alle eisen voldoet, faciliteert u uw werknemers om dagelijks vol energie aan de slag te gaan.

Verantwoorde zithouding

Een ergonomische bureaustoel is letterlijk en figuurlijk de basis voor een gezonde zithouding. Die dient immers om mensen de juiste houding te laten aannemen. Ook de Europese regelgeving schrijft dit voor. Op het gebied van laboratoriumstoelen, beeldschermstoelen en werkstoelen, heeft het Zweedse merk RH een naam hoog te houden. Deze producent werkt nauw samen met ergonomen en designers. Het motto waaronder de stoelen worden geproduceerd luidt niet voor niets: design voor menselijke prestaties. De RH Logic bureaustoelen zijn hiervan levendige voorbeelden. Ze zijn naar het lichaam en de zitbehoefte van de gebruiker aan te passen om bij te dragen aan een verantwoorde houding. Desgewenst bieden opties zoals een ergonomische hoofdsteun of speciale armleggers extra comfort.

Motiverende werkomgeving

Ook de combinatie van zittend en staand werken wint steeds meer aan terrein. Wie wil zorgen dat zowel de fysieke als de mentale gezondheid van werknemers niet in gevaar komt, doet er goed aan om zit-sta-werken te stimuleren met het juiste kantoormeubilair. Want te lang in dezelfde werkhouding zitten, vergroot de kans op borst- en darmkanker, hart- en vaatziekten, een verhoogd cholesterol, diabetes, angst en depressie. Zit-sta-bureaus maken het mogelijk om eenvoudig van houding te wisselen. Als het gaat om systemen voor een flexibele en een motiverende werkomgeving staat Haworth zeer hoog aangeschreven. De elektrisch verstelbare bureausystemen van dit Amerikaanse merk dragen bij aan een gezonde werkhouding.

Hoge mate van comfort

De designmeubelen van het merk Casala hebben een lange levensduur en staan voor een hoge mate van comfort. De vernieuwende ontwerpen zijn functioneel en gebruiksvriendelijk, worden gemaakt met vakmanschap en uiterste precisie en hebben een tijdloze uitstraling. De stoelen, zitelementen en modulaire tafelsystemen, voldoen aan de Europese richtlijnen op het gebied van ergonomie. Ze komen uitstekend van pas bij het inrichten van bijvoorbeeld wachtkamers, vergaderruimtes en spreekkamers. Kies voor de hoogwaardige en degelijke kantoormeubelen van Robberechts als u het plaatje qua gebruiksvriendelijkheid en veiligheid in uw werkomgeving compleet wilt maken, met roldeurkasten, schuifkasten, draaideurkasten, vergadermeubilair en directiemeubilair.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 augustus, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Richt een motiverende werkomgeving in met ergonomisch kantoormeubilair

Reageren is niet toegestaan.