Het Groen Hart Groesbeek– Kom eens langs om kennis te maken!

GROESBEEK – Zin in een praatje, kopje koffie of spelletje? Dan bent u van harte welkom bij de inloop het Groene Hart in Groesbeek. “Het is hier altijd gezellig, we houden afstand van elkaar en kunnen zo toch elkaar ontmoeten of samen iets creatiefs doen”, aldus welzijnscoach Daniel Daam van Forte Welzijn. Per september heeft de inloop een nieuw telefoonnummer: 085 073 9855. U hoeft zich niet aan te melden, dus kom gezellig langs op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur op de Stationsweg 9T.

Tijdens de inloop organiseren de sociaal werkers van Forte Welzijn leuke activiteiten. Bijvoorbeeld samen in de tuin werken, jam maken, met iets creatief bezig zijn of een spelletje doen. Hierbij krijgen zij hulp van vrijwilligers. En ze kunnen zeker nog helpende handen erbij gebruiken!

Vindt u het leuk om inwoners van Groesbeek een leuke ochtend of middag te bezorgen, bent u creatief en ondernemend dan is dit zeker iets voor u! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sociaal werkers via bovenstaand telefoonnummer.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 augustus, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Het Groen Hart Groesbeek– Kom eens langs om kennis te maken!

Reageren is niet toegestaan.