Informatiemiddag voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

NIJMEGEN – Op maandag 7 september heeft Pluryn in het NAH-centrum in Nijmegen een informatiebijeenkomst over Hersenz, een behandelprogramma voor volwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) in de chronische fase.

NAH kan ontstaan als gevolg van een beroerte, hersentumor of een ernstig ongeluk. Het heeft grote impact op het leven van de getroffene en de omgeving. Het behandelprogramma – dat Pluryn aanbiedt in Nijmegen en in Tiel – bestaat uit een combinatie van individuele en groepsbehandeling. Hierbij is ook aandacht voor de mantelzorger en andere betrokkenen. Kijk voor meer informatie op www.pluryn.nl/hersenz.

De informatiebijeenkomst vindt plaats op maandagmiddag 7 september van 16.00 tot 17.30 uur in het NAH-centrum in Wijkcentrum de Klokketoren, Slotemaker de Bruïneweg 272 in Nijmegen. Mensen met NAH, hun familieleden en andere belangstellenden die meer willen weten over behandelmogelijkheden in Nijmegen zijn van harte welkom. Aanmelden is in verband met maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus verplicht en kan via hersenz@pluryn.nl.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 augustus, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Informatiemiddag voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Reageren is niet toegestaan.