Bijverdienen met de leukste banen! 

Ben je opzoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Er komen steeds meer bijbanen bij waar veel studenten kunnen helpen. Het maakt bij de meeste bijbanen dan ook niet uit of je veel ervaring hebt. Bij een bijbaan leer je vooral de basis en kun je op een leuke manier wat bijverdienen. Houd je niet van de standaard bijbanen en ben je opzoek naar iets leuks waar je naar uitkijkt wanneer je aan het studeren bent? Hieronder delen wij een aantal bijbanen die je gegarandeerd leuk vindt en waar je een lange tijd veel plezier zult hebben. 

  1. Werken met kinderen! 

Houd je veel van kinderen? Kijk dan eens naar een oppasfunctie via oppasland. Je kunt je cv uploaden samen met je werktijden, hoe ver je woont, je ervaring en meer. Op de meeste oppas websites krijg je een match toegewezen. Dit is een gezin dat niet ver van je vandaan woont, jou nodig heeft op jouw aangegeven werkdagen en de leeftijden van de kinderen. De een wilt bijvoorbeeld alleen op pasgeborenen passen tot een bepaalde leeftijd en voor de ander maakt dit niet uit. Je kunt er ook voor kiezen om in je omgeving rond te vragen of er iemand neefjes of nichtjes heeft waar je voor kunt oppassen. Het is niet het bijbaantje waar mensen snel aan denken, maar je kunt er goed mee verdienen, doet veel ervaring op met verschillende mensen en kinderen en het is enorm leuk! Ken je geen oppassites? Zoek naar bedrijven bij jou in de buurt zoals oppassers in Groningen

  1. Een baan op het strand 

In Nederland hebben we niet vaak lekker weer en wanneer we dat wel hebben willen we er optimaal gebruik van maken en van genieten. Dit kan ook tijdens het werken! Moet je vaak studeren of heb je niemand om mee naar het strand te gaan. Kies voor een bijbaan op het strand bij een horecatent. Je kunt voor het werken genieten van de zon en na het werken de dag afsluiten met een drankje op het strand terwijl je naar de zonsondergang kijkt. Het is ook mogelijk om overdag te genieten van de zon terwijl je aan het leren bent of een opdracht moet uitvoeren voor school. Wanneer je bij een horecatent werkt, zijn er altijd opties om ergens in een rustigere ruimte te zitten en je werk af te maken. 

  1. Een baan in het buitenland 

Begint jouw zomer al vroeg, omdat je alle examens hebt gehaald en hierdoor niks hoeft te herkansen? Zoek een tijdelijke bijbaan in het buitenland! Je doet enorm veel mensenkennis op, je kunt een nieuwe taal leren, je leert daarnaast nog beter Engels te spreken, je ontmoet nieuwe mensen en nog veel meer. Een bijbaan in het buitenland heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Je kunt het werken als nadeel zien, omdat dit bijna altijd in de zomer is. Toch kun je dit nadeel omzetten. Je hoeft namelijk niet fulltime te werken, je kunt genoeg ontdekken in je vrije tijd. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 september, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Bijverdienen met de leukste banen! 

Reageren is niet toegestaan.