Groesbeekse Kwis in aangepaste vorm

GROESBEEK – De Groesbeekse Kwis is bedoeld om groepen mensen samen te brengen om in teamverband een klus te klaren tijdens een gezellig avondje in de huiselijke sfeer. De coronamaatregelen maken de gebruikelijke opzet niet mogelijk. Tijdens de bijeenkomst van de organisatie was iedereen het er over eens dat er gekeken moest worden naar wat er wel mogelijk is en daar een passende oplossing voor te vinden om ook dit jaar de Groesbeekse Kwis te kunnen laten plaatsvinden. 

De organisatie heeft een concept gevonden dat dicht bij de oorspronkelijke structuur staat en op elk moment nog kan worden aangepast aan eventuele nieuwe corona-ontwikkelingen. 

De Groesbeekse Kwis zal plaatsvinden op zaterdagavond 28 november en inschrijven kan al vanaf 4 oktober, dit jaar uitsluitend via de website:www.groesbeeksekwis.nl/aanmelden/.  Inschrijfgeld per team is € 10,-. Het Kwisboek zal op 28 november digitaal, hoofdstuk voor hoofdstuk gedurende de avond worden aangeleverd.

De organisatie weet zich dit jaar versterkt door Herman Brinkhof, Dirk en Wout Sanders. Joop Verstraaten, Willy Claus en Fred Sanders hebben na drie jaar intensieve inzet nu een stapje terug gedaan. 

De organisatie zal ook in dit bijzondere jaar een leuke en informatieve dorpskwis organiseren waaraan iedereen weer aan kan deelnemen. 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 oktober, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Groesbeekse Kwis in aangepaste vorm

Reageren is niet toegestaan.