Groesbeekse Kwis inschrijving ‘Gaot Nie Van De Hut’ editie al heel succesvol

GROESBEEK – De gezelligheid in Café De Comm moesten de deelnemers aan de komende Groesbeekse Kwis wel missen bij de inschrijfmiddag, maar inschrijven via de website groesbeeksekwis.nl ging voor deze bijzondere ‘Gaot Nie Van De Hut’ editie ook prima. Er hebben zich op de eerste dag al ruim 40 teams ingeschreven.

De Groesbeekse Kwis is aangepast naar de belangrijke corona maatregelen. Momenteel mag men 3 gasten per familie in huis ontvangen en voor dat aantal personen is de Groesbeekse Kwis nu samengesteld.

Natuurlijk kan en mag men op de avond kennissen en deskundigen voor advies telefonisch raadplegen. Tijdens de inschrijvingen zag de organisatie dat er teams zich gesplitst hebben in meerdere teams. Dus zo krijgen teams naast een gezonde rivaliteit tussen de deelnemende teams ook een rivaliteit binnen hun eigen oorspronkelijke team.

Kwisboek digitaal aan- en ingeleverd

Bij de gebruikelijke opzet bestaan teams veelal uit heel veel personen en worden de hoofdstukken verdeeld onder de deelnemers van een team. Nu worden de hoofdstukken niet allemaal tegelijk beschikbaar gesteld. Dus hoofdstukken worden 1 voor 1 aangeleverd. Dit om te voorkomen dat mensen toch grote groepen gaan samenstellen (in een buurthuis of zo) wat niet verstandig is en op dit moment zelfs verboden. Moeilijk ook om 1,5 meter afstand te houden over de gehele avond tijdens zo’n gezellige avond. Dit bijzondere jaar ook geen geheime opdracht of de hort op maar wel een zeer gevarieerde kwis die dit jaar digitaal zal worden aangeleverd.

Inschrijfdatum

Inschrijven voor de Groesbeekse Kwis kan nog steeds en wel tot 21 november. De teams die voor 25 oktober inschrijven krijgen ook dit jaar weer een joker. Met deze joker is weer voordeel te halen bij de puntentelling. Inschrijven kan uitsluitend via de website: www.groesbeeksekwis.nl/aanmelden/

Goed doel

De organisatie zal € 500,- doneren aan een Groesbeeks goed doel.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 oktober, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Groesbeekse Kwis inschrijving ‘Gaot Nie Van De Hut’ editie al heel succesvol

Reageren is niet toegestaan.