Is je kind een dierenliefhebber? Dan zijn deze rugzakken perfect voor hem of haar!

Je kind zal inmiddels alweer een tijdje naar school gaan, ondanks de pandemie waarin we verkeren mag dat natuurlijk nog. Hij of zij zal uiteraard ook wat spulletjes mee moeten nemen elke dag. Hierbij kun je natuurlijk denken aan eten en drinken. Om dit veilig naar school te krijgen heeft je kind uiteraard een kinderrugzak nodig. Als je kind houdt van dieren dan zullen de drie onderstaande exemplaren van Pick and Pack zeker in de smaak vallen. 

Haai

Waar een haai je normaal zult bijten, is dat niet het geval bij deze prachtige tas. Op de voorzijde van de rugzak van Pick and Pack zul je daarentegen wel duidelijk de scherpe tanden van het dier zien, terwijl op de zijkanten ook nog de oogjes zijn geplakt. Deze tas is overigens niet alleen heel cool, het is ook nog eens goed voor het milieu. Dit is het geval aangezien de rugzak gemaakt is van gerecyclede waterflessen. Bovendien zit er een speciale houder in voor een drinkfles.

Bijen

De bijen hebben het zwaar in ons land op het moment, dus we moeten goed op ze passen. Dat moet je kind ook zeker op deze wonderschone rugzak. Ook dit exemplaar is weer geproduceerd met behulp van gerecyclede waterflessen, dus zo zul je al goed op de aardbol passen. Bovendien zit er een flessenhouder in, terwijl de tas ook een verstevigd vak heeft aan de binnenkant. Hierin kan de iPad, tablet of laptop van je kind geplaatst worden. Dit vak kan afgesloten worden met behulp van een rits.

Chimpansee

Je kleine aapje kan ook gebruik maken van een tas met daarop aapjes. De grappige chimpansees die afgebeeld staan op deze mooie rugzak genieten van bananen, die je kind zelf ook eenvoudig mee kan nemen in het hoofdvak van de rugtas. Bovendien zit hierin weer een houder voor een fles, terwijl een verstevigd vak voor een laptop of tablet ook aan de binnenzijde zit. Natuurlijk is dit exemplaar ook weer geproduceerd van vegan leer, terwijl het ontwerp met de hand getekend is.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 oktober, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Is je kind een dierenliefhebber? Dan zijn deze rugzakken perfect voor hem of haar!

Reageren is niet toegestaan.