Dit zijn de drie beste 3D print pennen 

3D printen Den Haag is op het moment best een grote trend. Eigenlijk is dit al het geval voor meer dan 10 jaar. Stiekem is deze technologie dan toch wel een stuk meer dan alleen maar een trend, de verwachting is dan ook dat 3D printen Rotterdam nog jaren populair zal blijven. Het kan daarom verstandig zijn om wat meer verstand te krijgen over 3D printen, wat je op meerdere manieren kunt doen. Zo kun je zelf een 3D printer aanschaffen, maar dit kost natuurlijk best wel wat geld. Als je voor een goedkopere optie wilt gaan dan is het aan te raden om een 3D print pen te kopen. 

Wat is een 3D print pen?

Een 3D print pen is in principe een 3D printer die je in je hand kunt houden. Met behulp van zo’n pen kun je dus eigenlijk een driedimensionaal object produceren, maar de items zijn wel een stuk kleiner. Je kunt een 3D print produceren met zo’n apparaat door er simpelweg mee te tekenen. Op deze manier maak je dus een item die je daadwerkelijk kunt aanraken, voelen en vasthouden, wat eigenlijk best speciaal is. Je hoeft hierbij helemaal geen speciale software of programma’s te gebruiken. Je kunt de 3D print pen dus gebruiken als een normale pen. Hierbij maak je wel gebruik van een plastic materiaal in plaats van inkt, waarbij je onder meer aan PLA en ABS kunt denken. Deze pennen kun je gebruiken:

Myriwell Wireless Charging 3D Pen

De Myriwell Wireless Charging 3D Pen is één van de beste 3D print pennen, terwijl het ook nog eens relatief goedkoop is: 119 dollar. Als je de pen gebruikt dan zul je het eigenlijk niet horen. Bovendien valt de snelheid en de temperatuur aan te passen.

3D Pen OLED Scribble with PLA ABS Filament

De 3D Pen OLED Scribble with PLA ABS Filament is ook zeker een goede 3D print pen. Door het ontwerp valt het eenvoudig te gebruiken, wat onder meer komt doordat je gebruik kunt maken van meerdere knoppen. Het is bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren. 

Myriwell 3D Pen DIY 

Myriwell heeft nog een 3D print pen dat goed wordt ontvangen, wat de Myriwell 3D Pen DIY wordt genoemd. Het kost maar 69 dollar en is gemakkelijk te gebruiken, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Daarnaast kunnen professionals natuurlijk ook zo’n handige pen gebruiken. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 november, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Dit zijn de drie beste 3D print pennen 

Reageren is niet toegestaan.