Hanneke Egberts start initiatief Buskerbij

Dit jaar is Hanneke Egberts een initiatief gestart genaamd Buskerbij. Met Buskerbij wil ze tijdens de kerstdagen extra aandacht besteden aan de mensen die eenzaamheid ervaren tijdens de kerstdagen, die geen kerstcadeau krijgen onder de kerstboom of kerstkaart op hun deurmat.

 

Mensen die plots hun huis hebben moeten verlaten of die dak- of thuisloos zijn. Voor hen wordt er binnen Buskerbij kerstcadeaus gebreid of gehaakt: mutsen, sjaals of knuffels voor de kinderen.

Met Buskerbij wil ze ook mensen bereiken die graag breien of haken en die iets willen maken voor een ander. Het doel van het initiatief is, om lichtpuntjes te creƫren voor mensen die eenzaamheid ervaren tijdens de kerstdagen en de onderlinge betrokkenheid te vergroten van mens tot mens.

Hou jij van breien of haken en ben je enthousiast geworden? Misschien ben je nieuwsgierig en zou je meer informatie willen ontvangen? Stuur dan een mail naar buskerbij@outlook.com. Je bent welkom met je vragen en ook om met ons mee te breien of haken!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 november, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Hanneke Egberts start initiatief Buskerbij

Reageren is niet toegestaan.