Sym Ontdek jouw omgeving op een elektrische scooter

Gelderland is een mooie provincie met een rijke historie. Toch zijn de mooiste plekjes vaak niet bekend bij de mensen die er zelf wonen, werken en leven. Je rijdt iedere dag de mooiste stukjes van je eigen omgeving voorbij. Jammer, maar dit is eenvoudig op te lossen. Ga voortaan op pad met een elektrische scooter. Zo kom je overal, zie je alles en geniet je meer. Hier zijn alvast enkele tips om te reizen en redenen waarom je beter voor een e-scooter kunt kiezen.

Wat maakt Gelderland zo bijzonder?

In de eerste plaats natuurlijk de Veluwe, is er iemand die niet onder de indruk is van al dit natuurschoon? Dit staat in contrast met de historische gebouwen in bijvoorbeeld Nijmegen en natuurlijk ook Arnhem. Van bomen naar stenen op naar het water in Rivierenland waar je over de kronkelende dijken kunt rijden. In de Achterhoek kun je meer beleven dan høken, kom daarna even tot bezinning als je de Canadese Oorlogsbegraafplaats in Groesbeek bezoekt. Dat is even slikken, daarna kun je gelukkig even spugen. Wijn welteverstaan, want je kunt hier ook de wijngaard bezoeken. Een andere manier om vruchten te verwerken is natuurlijk in jam, en dat kunnen ze in de Betuwe als geen ander! Genoeg dus om even langs te rijden, en regelmatig bij stil te staan.

Je beleeft het op een scooter

Steeds meer Nederlanders stappen uit de auto en op de scooter. De kosten per kilometer liggen veel lager en je rijdt files lachend voorbij. Je ziet zo ook veel meer van je omgeving. Daarbij is er wel een verschil tussen een bromscooter met helmplicht en snorscooter zonder helmplicht. Ook de maximale snelheid is anders en de wegen waar je mag rijden verschillen. Om de omgeving te ontdekken hoef je echt niet snel te rijden, het is juist heerlijk om een trip te maken zonder bestemming. Gewoon gas erop en zien waar je terecht komt, lekker onthaasten op een tweewieler. In plaats van de gashendel kun je overigens ook kiezen voor een elektrische scooter. Deze snor- en bromscooters bieden weer nieuwe mogelijkheden.

Waarom elektrisch rijden?

Er zijn al steden waar vervuilende 2-takt benzinemotoren geweigerd worden. Dan heb je nog stiltegebieden waar je met een scooter vaak ook niet meer welkom bent. Met een e-scooter rijd je schoner en stiller, je hoeft ook niet meer langs het tankstation om de tank te vullen. De e-Virid elektrische scooter van Sym bijvoorbeeld, of de Nipponia Volty om slechts enkele voorbeelden te noemen. Als je liever voor een vertrouwd merk kiest dan kom je al snel uit bij de Vespa Elettrica, maar daar betaal je ook voor. Dan misschien toch maar een Ecooter E2, daar koop je twee exemplaren voor in plaats van één e-scooter uit Italië én houd je geld over voor een weekendje weg. Thuis laad je de scooter gewoon op via het stopcontact. Naast de toerist uithangen in je eigen omgeving kun je er natuurlijk ook gewoon mee naar je werk rijden!

Heb je een dagje vrij? Stap dan op de scooter en ga jouw eigen omgeving ontdekken!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 december, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Sym Ontdek jouw omgeving op een elektrische scooter

Reageren is niet toegestaan.