Vrijwilligers gezocht

REGIO – Vrijwilligers zijn onmisbaar. Ook in de gemeente Berg en Dal. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Dan is een van onderstaande vacatures misschien iets voor u.

Cavia’s en konijnen

Verzorgingshuis ’t Hofke in Beek zoekt aaibare cavia’s en konijnen. Contact met dieren werkt kalmerend en stress verlagend. Het stelt mensen open voor contact met anderen. Wilt u mensen met dementie een fijne beleving bezorgen en heeft u een aaibaar handzaam huisdier? Neem dan contact op met Sandra Sennef. U bereikt haar via telefoonnummer 06 20511027 of via  e-mailadres s.sennef@kalorama.nl.

Ooms, tantes, opa’s en oma’s

Buurtgezinnen Berg en Dal zoekt ooms en tantes, opa’s en oma’s. Vanuit de gedachte ‘opvoeden doe je samen’, kunt u helpen met praktische en informele steun. Bijvoorbeeld door samen iets te ondernemen, een speelafspraak of logeerpartij te regelen of een rustige huiswerkplek te bieden.

Wilt u het verschil maken in het leven van kinderen en hun ouders? Neem dan contact op met Marloes Bazuin van Buurtgezinnen Berg en Dal. U bereikt haar via 06 42921883 of via e-mail marloes@buurtgezinnen.nl. Kijk voor meer informatie op www.buurtgezinnen.nl/bergendal.

Hond uitlaten

Twee jaar geleden is er een oproep gedaan om een hulphond voor Kim mogelijk te maken. Dit is gelukt. Kim heeft veel pijn in haar benen. Daardoor kan ze niet de hele dag in haar rolstoel zitten. Nu zoekt Kim mensen die in de avonduren haar hond uit willen laten.

Woont u in Groesbeek, bent u gek op honden en lijkt het u leuk om Kim te helpen? Bellen kan naar Kim via 06 82214412. De opbouwwerker van Forte Welzijn ondersteunt Kim in haar zoektocht. Contactpersoon hiervoor is Lisanne Bron. Zij is te bereiken via 06 83544053 of lisanne.bron@fortewelzijn.nl.

Gastheer/gastvrouw gezocht

Stichting Kulturhus Beek is op zoek naar een gastheer/gastvrouw. Het gaat om het ontvangen van bezoekers, de weg wijzen, koffie schenken, zalen openen, sluiten en opruimen. Maar ook een leuke activiteit opzetten behoort tot de mogelijkheden. Werkzaamheden vinden overdag en ’s avonds plaats.

Lijkt het u leuk om mee te doen? En bent u ook bereid u vrijwillig in te zetten voor bezoekers? Neem dan contact op met Liny Toenders via 06 21590920 of ltoenders@planet.nl

Er is een vergoeding mogelijk als u tenminste 1 dag per week de volledige verantwoording neemt voor de organisatie en het beheer.

Andere vacatures

Misschien wilt u een maatje voor iemand zijn? Bijvoorbeeld bij Humanitas, Pluryn, of Forte Welzijn. Of zoekt u nog wat anders? Kijk voor meer vacatures en mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Forte Welzijn gaat graag met u in gesprek. Contactpersoon is Anke Jacobs. Mail naar vspbergendal@fortewelzijn.nl of bel 085 0406066.

Bron: gemeente Berg en Dal 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 januari, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers gezocht

Reageren is niet toegestaan.