Van acquit gaan tijdens de lockdown? Richt uw eigen biljartkamer in

Nu ons land voor de tweede keer in lockdown is, zijn de deuren van sportclubs en horecagelegenheden opnieuw gesloten. Als u een fanatieke biljarter bent en graag samen met andere liefhebbers van acquit gaat, zit het er helaas niet in om dit op de biljartclub of in uw favoriete café te doen. Maar dat betekent niet dat u voorlopig helemaal niet kunt biljarten. Misschien verkeert u in de gelukkige omstandigheid dat u thuis een kamer kunt transformeren tot biljartkamer. Los van COVID-19 was dit waarschijnlijk altijd al een wens. Een sfeervol ingerichte ruimte compleet met een biljarttafel biedt u alle gelegenheid om goed te trainen. Zo doet u uw vrienden versteld staan als u weer als vanouds in uw stamcafé kunt spelen. 

Gaat u binnenkort aan de slag met dit project en wilt u de juiste benodigdheden zoals lampen, scoreborden, biljartballen en een keu kopen? Dit artikel voorziet u van goede tips. 

Signatuur biljartkeus 

Onmisbare elementen bij het spel en bij het inrichten van een biljartkamer zijn uiteraard de biljartkeus. Het is belangrijk dat een keu aan uw persoonlijke wensen voldoet. Of u nu een beginnende speler, een expert of een professional bent. Een biljartkeu meet maximaal 150 cm. Wanneer u er een koopt, is ook het gewicht een belangrijke factor om rekening mee te houden. Prettig om in de huidige periode te weten, is dat u keus snel, gemakkelijk en veilig online kunt bestellen bij De Biljartshop. Ook alle andere artikelen voor het spel vindt u in de overzichtelijke webshop van deze specialist. Voor elke spelvorm is daar een complete keu van goede kwaliteit verkrijgbaar. Bovendien vindt u bij De Biljartshop diverse populaire merken, zo ook Raymond Ceulemans. Dit merk ontleent zijn naam aan de biljartlegende uit België die wereldfaam geniet. De biljartkeus van Raymond Ceulemans staan bekend om hun uitstraling en kwaliteit. Wat ze extra mooi maakt, is de signatuur van deze meervoudig kampioen. 

Keus netjes opbergen

Uiteraard wilt u de keus veilig opbergen. Als die zonder bescherming tegen de muur worden geplaatst, kunnen ze immers kromtrekken. Door een fraai en kwalitatief goed keurek aan te schaffen, kunt u dit eenvoudig voorkomen. In een speciaal keurek staan of hangen ze stabiel, behouden ze hun vorm en kunnen ze niet beschadigen. Het is aan te raden om het rek niet in een vochtige of temperatuurgevoelige ruimte te plaatsen. Dit kan nadelige gevolgen hebben omdat het hout kan gaan werken. Ziet u het ook helemaal zitten om het spel thuis op een veilige anderhalve meter afstand coronaproof voort te zetten? Surf dan snel naar de website van De Biljartshop. Hier vindt u overigens nog veel meer nuttige en stijlvolle items voor de biljartkamer. U maakt de kamer sfeervol en compleet met onder andere: scoreborden, posters in biljartthema’s, poetsmateriaal en klokken. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 januari, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Van acquit gaan tijdens de lockdown? Richt uw eigen biljartkamer in

Reageren is niet toegestaan.