Valentijn in de wijk! Charlotte Brand (kandidaat Kamerlid PvdA) zet Nijmeegse wijkhelden in het zonnetje

REGIO – Valentijnsdag! Een dag om elkaar extra aandacht geven, stil te staan bij de mensen die er echt toe doen, die een speciale plek innemen omdat zij zich hebben ingezet voor jou en mij.

PvdA kandidaat voor Tweede Kamer Charlotte Brand ging daarom op de dag van de liefde op pad om een aantal helden uit onze samenleving rozen en wat lekkers overhandigen en een hart onder de riem te steken, in deze lastige tijden. Om te laten zien dat wij dankbaar mogen zijn voor hun inzet voor de samenleving. Zonder onze helden geen sociaal en fatsoenlijk Nederland.

Zeg je Carnaval in Groesbeek, dan zeg je Martijn Schmiermann. Als presentator en gastheer verzorgt Martijn ‘Gruusbek Draaijt Durr’ om het dorp tijdens carnaval met elkaar te verbinden. Daarnaast is Martijn een actieve vrijwilliger die veel organiseert voor jong en oud.

Martijn werd dan ook op deze dag van de liefde nog eens extra het zonnetje gezet. Een welverdiend steuntje in de rug, voor een van die lokale helden onze samenleving iedere dag weer een beetje mooier maken. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 februari, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Valentijn in de wijk! Charlotte Brand (kandidaat Kamerlid PvdA) zet Nijmeegse wijkhelden in het zonnetje

Reageren is niet toegestaan.