Positieve aspecten van een sport bh en een laptoptas

Waarom een laptoptas?

Vaak denkt u dat een hoesje of deken uw laptop voldoende zal beschermen tegen stoten of vuil. Helaas is dit niet het geval. De juiste laptoptas is niet alleen zacht vanaf de buitenkant, maar ook de binnenkant van de tas is juist gemaakt. Aan de binnenkant van de tas zijn extra beschermende elementen aangebracht zoals zachte delen in de vorm van een kussen, een band om uw laptop vast te zetten en eventuele bewegingen te voorkomen. Soortgelijke extra’s ter bescherming en comfort beschikt uw deken, plastic hoes of schooltas niet over. Ga voor een castelijn en beerens laptoptas en biedt uw laptop de juiste aandacht.

Waarom kiezen voor een kwalitatieve sport bh?

Als u sport met een standaard huis-tuin-en-keuken bh in plaats van een sport bh gaan uw borsten stuiteren en als een wilde tekeer; wat behoorlijk pijnlijk voor u kan zijn. Ondervindt u als sportende vrouw hier ook zo’n hinder van? Bent u hierdoor zelfs gestopt met sporten? Dit is hedendaags geen issue meer, aangezien er voor iedereen een passende goede sport bh ontwikkeld is. Naast comfort biedt een goede sport bh ook bescherming. Voor een borst, die gemiddeld tussen de 180 en 310 gram weegt, is al dat gestuiter niet prettig en ongezond. Het zorgt voor grote druk op het weefsel van de borsten en de huidstructuren, wat kan leiden tot beschadiging. Op de lange duur kan de huid erdoor gaan uitrekken en gaan de borsten hangen. Het dragen van een gewone bh kan het gestuiter deels minimaliseren. Dat is volgens onderzoekers niet genoeg om hangborsten te voorkomen. Een speciaal hiervoor gemaakte sport bh zorgt er echter voor dat de borsten aanzienlijk minder bewegen. Draag een sport bh zonder beugel en zonder de nodige versiersels. Dit om verwondingen aan uw lichaam te voorkomen indien u valt of indien er veel wrijving tijdens het sporten optreed. Voor de vorm van uw borsten maakt het niet zoveel uit of u nou wel of geen sportbeha draagt. Let er wel op dat het dragen van een sport bh wel handig is als u zwanger bent of borstvoeding geeft, aangezien de hormonen de gevoeligheid van uw borsten verhogen gedurende deze periode. Deze gevoeligheid vraagt een verzachtende verzorgende borstenhouder oftewel een sport bh.

Tot slot

Ben u in bezit van een flinke borstpartij of een peperdure laptop, dan heeft u waarschijnlijk geen keus. De goodies eerder besproken helpen u bij het beschermen van uw kostbaarheden en zullen uw pijn verlichten.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 februari, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Positieve aspecten van een sport bh en een laptoptas

Reageren is niet toegestaan.