Online bekendheid in Groesbeek creëren voor uw bedrijf, product of dienst 

Bent u in de regio Groesbeek, Berg en Dal actief als aanbieder van een product of dienst en wilt u deze online gaan verkopen of wilt u hier online reclame voor maken? Ga dan aan de slag met advertenties plaatsen, maak uw website aantrekkelijk en analyseer waar uw doelgroep precies naar op zoek is. Dankzij deze internet marketing instrumenten weet u precies waar u de focus op moet leggen om uw online onderneming te laten floreren.

Basisprincipe veiligheid

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar toch zijn er nog veel websites in uw regio die geen HTTPS-verbinding voor hun website hebben. Wist u dat dit een eenvoudige manier is om hoger te scoren in Google? Google beloont websites die een veilige verbinding aanbieden voor de bezoekers. Zeker wanneer u een webshop hebt is dit belangrijk, want mensen willen graag veilig online kunnen shoppen. Met een HTTPS-verbinding laat u zien dat de privégegevens van uw klanten beschermd worden en dus veilig zijn. U kunt een SSL-certificaat eenvoudig aanvragen via uw lokale hostingprovider.

Geduld is een vieze zaak

Bezoekers wachten tegenwoordig niet meer tot uw website als een stoffige oude dame herrezen is uit haar comateuze laadtijd. Snelheid is de norm! 2,5 seconden om precies te zijn. Dat is de maximumtijd die uw bezoekers willen besteden om te wachten tot het grootste element van uw webpagina geladen is. Dit kan bijvoorbeeld een afbeelding, tekstblok of video zijn. Duurt het langer, dan haken ze af of erger; dan komen ze nooit meer terug. Dit wilt u voorkomen. Zorg er daarom voor dat uw website een snelle laadtijd heeft en check dit regelmatig.

Ga op de juiste manier adverteren met advertorials

Een advertorial is een advertentie soort welke is verpakt om de lezers niet direct te confronteren met het feit dat u een verkoop intentie heeft. In de stijl van uw website wordt de tekst opgesteld waar de lezers ook daadwerkelijk informatie kunnen verkrijgen. Het is dus een informatieve tekst van u als commerciële partij die als belang heeft om ‘stil’ reclame te maken. Een linkbuilding bureau kan u hier moeiteloos meer over vertellen en de juiste schakel voor u zijn.

De kosten van een advertorial zijn situatiegebonden en zijn afhankelijk van een aantal factoren;

De score van uw website. 

Het aantal maandelijkse (unieke) bezoekers.

Het aantal maandelijkse page views.

Sociale bereik; een website met een groot bereik op sociale media zal kostbaarder

zijn.

Onderwerp van de website; bepaalde niches en sectoren zijn waardevoller dan de

“standaard” blog netwerken.

Vindbaarheid in de zoekmachines.

Maak uw website aantrekkelijk

Het oog wil ook wat, zeker bij website design! Vaak wordt er wel over de praktische aspecten van een website nagedacht, maar minder over de look en feel die u uit wilt stralen naar bezoekers. Plaats daarom ook leuke, inspirerende of relevante afbeeldingen op uw website. Maakt u de foto’s niet zelf? Let dan op dat u gebruik maakt van rechtenvrije foto’s om plagiaat te voorkomen.

Zorg er tevens voor dat uw afbeeldingen een duidelijke alt tekst hebben. Een alt tekst is een omschrijving van de afbeelding, die de inhoud kort en bondig weergeeft. De kunst is om een alt tekst te maken die niet té beknopt is, maar ook niet te lang. Dus niet één of twee zoekwoorden, maar ook geen twintig. De gouden middenweg is hiervoor meestal het beste qua omschrijving.

Wees actief op social media

Social media is niet meer weg te denken voor iedereen. Zorg daarom dat u op meerdere sociale media platforms een bedrijfsprofiel hebt aangemaakt en laat uw onderneming, de producten of diensten zien! Plaats regelmatig posts en wees interactief met volgers. Door te laten merken dat u als organisatie actief bezig bent met social media vergroot u uw betrouwbaarheid van uw bedrijf voor zoekmachines. Naast uw naamsbekendheid vergroot u ook meteen het bereik onder uw volgers. Wederom een win-win situatie!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 februari, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Online bekendheid in Groesbeek creëren voor uw bedrijf, product of dienst 

Reageren is niet toegestaan.