Uw trap een nieuwe look geven? Schakel een expert in

De trap is een object in huis dat voortdurend in gebruik is. Dagelijks loopt u er meerdere keren op en af en daarom raakt de trap na verloop van tijd versleten. Om er weer een veilig en mooi element in uw interieur van te maken, is traprenovatie door een expert een uitstekende optie. Is uw open trap of dichte trap van beton, steen of hout ook toe aan een renovatie? Traprenovatie Expert is gespecialiseerd in traprenovaties met onderhoudsvrije materialen zoals PVC, Vinyl en HPL-kunststof. Maar ook een trap renovatie met houten overzettreden behoort tot de mogelijkheden. Voor de ultieme finishing touch bent u er ook aan het juiste adres voor accessoires zoals trapleuningen, balustraden en LED-verlichting.

Binnen één dag klaar

De specialisten van Traprenovatie Expert werken secuur, schoon en snel. Met als resultaat een vernieuwde trap die bij binnenkomst in uw entree direct in het oog springt. In tegenstelling tot het laten maken en plaatsen van een compleet nieuwe trap, is een traprenovatie absoluut geen grote ingreep. Bij renovaties waarbij de monteurs gebruik maken van houten overzettreden of HPL-trapbekleding zijn zij zelfs binnen één werkdag klaar. Het mooiste van alles is dat u zelf niets hoeft te doen. Niet voor, niet tijdens en niet na de werkzaamheden van de specialist. Alleen als u de keuze maakt voor overzettreden van hout, dient u het hout regelmatig te behandelen.

Onderhoudsvrij concept

Een hoogwaardige kwaliteit en een prachtige afwerking staan bij Traprenovatie Expert hoog in het vaandel. Daarom gaan de experts niet-alledaagse projecten ook zeker niet uit de weg en brengen zij iedere traprenovatie tot een prachtig eindresultaat. Dat geldt ook voor het opknappen van wenteltrappen en spiltrappen. Tot voor kort was een stalen spiltrap renoveren niet mogelijk. Maar daar hebben de experts iets op bedacht. Als enige aanbieder in de Benelux kan Traprenovatie Expert uw spiltrap renoveren met HPL-bloktreden. Dit onderhoudsvrije concept hebben zij in eigen huis ontwikkeld en voeren ze uit zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. De oude traptreden worden nagemaakt met HPL. Daarna is slechts een kwestie van de oude traptreden losschroeven en de nieuwe traptreden monteren.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 maart, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Uw trap een nieuwe look geven? Schakel een expert in

Reageren is niet toegestaan.