Deze nieuwe top gadgets komen uit in 2021

Gadgets maken het leven leuker. Soms maken ze het ook gewoon gemakkelijker. Er is nog een hele wereld aan mogelijkheden die de meest innovatieve bedrijven proberen te ontdekken. In 2021 mag je dus weer rekenen op de lancering van een aantal top gadgets. Het is dus ook leuk om alvast eens te kijken wat je allemaal mag verwachten. Het is interessant om te weten dat het bovendien om geteste producten gaat. De flops zijn er al uitgefilterd. De gadgets die je hier vindt werken allemaal echt en je kunt ze direct gebruiken.

Een bril maakt je slimmer

Er werd altijd al gesteld dat je er heel intelligent uit gaat zien als je een bril opzet. Dat krijgt nu een hele nieuwe dimensie. Het is namelijk eindelijk zover dat er concurrentiestrijd op het gebied van de slimme brillen gaat plaatsvinden. Er wordt al jaren getest met brillen die meer mogelijkheden bieden. Enkele modellen kwamen ook al op de markt. Dit jaar mag je er echter zeker van zijn dat de grote techbedrijven er serieus werk van gaan maken. Zo word je dus eindelijk daadwerkelijk slimmer wanneer je een bril opzet. Dat maakt het de moeite waard.

De verbindende factor voor smarthomes

Op het gebied van smarthomes is al jaren van alles mogelijk. Er zijn echter ook een aantal dingen onmogelijk. Het koppelen van elementen uit verschillende systemen bijvoorbeeld. Dit is in het komende jaar dan eindelijk anders. Na een uitgebreide test is er een standaard ontwikkeld. Dat betekent dat elementen van verschillende systemen en fabrikanten ook met elkaar kunnen gaan communiceren. Zo maak je je huis dus nog slimmer, zonder dat je hele grote investeringen moet doen. Met deze gadget worden al je andere gadgets dus nog meer waard. Dat is pas een aantrekkelijke optie te noemen.

Een dubbele smartphone

Het grote nieuws dat al in 2019 naar buiten kwam is dat Microsoft opnieuw met smartphones aan de slag gaat. De techgigant probeerde dit jaren geleden ook al. Heeft zich toen teruggetrokken en komt nu weer op de markt. Het bedrijf komt met iets nieuws. Het wil namelijk een telefoon met een dubbel scherm gaan brengen. Werken op een tweede scherm is meer en meer de standaard aan het worden. Dat geldt niet alleen voor laptops en tablets, maar nu dus ook voor smartphones. Dit zou de fabrikant weleens een flinke voorsprong kunnen gaan geven.

De nieuwe generatie streamingsdiensten

Digitale producten hebben de toekomst, stellen de specialisten. Dat betekent dus ook dat digitale gadgets niet mogen ontbreken op deze lijst. Producten die iedereen aangaan zijn de streamingdiensten. Die hebben het televisiekijken geheel veranderd. Dat is voorlopig ook nog niet klaar. Aan de ene kant lijkt versplintering van de diensten niet zo fijn omdat je meer abonnementen nodig hebt. Aan de andere kant is het juist wel leuk om te zien hoeveel innovaties dit met zich meebrengt. Alleen al om die reden is het slim om nieuwkomers een kans te geven komend jaar. Zoek zelf je favoriet.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 maart, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Deze nieuwe top gadgets komen uit in 2021

Reageren is niet toegestaan.