Vier dit jaar veilig vakantie op een luxe vakantiepark in Frankrijk

Veel mensen weerhouden zich ervan om dit jaar een vakantie te boeken, ook al kunnen ze niet wachten om er weer echt even tussenuit te kunnen. Met tegenzin stellen ze die heerlijke reis naar de zon nog een jaartje uit. Zie jij er ook zo tegenop om nog een jaar thuis te zitten? Dan hebben we goed nieuws voor je: dat is nergens voor nodig. Ook in deze tijd kun je veilig en verantwoord vakantie vieren, maar het is goed om te weten waar je op moet letten.

Wanneer je je vakantie viert in een luxe vakantiepark heb je alle ruimte om je heen. Kies je een park dat daarnaast ook de adviezen van het RIVM naleeft, dan weet je dat je er met een gerust hart kunt genieten. Onze tip: luxe vakantiehuizen in Frankrijk waar je op een veilige en verantwoorde manier helemaal bij kunt komen.

Verantwoord genieten

Je loopt op vakantie geen risico zolang je je aan de gezondheidsmaatregelen houdt. In je eigen vakantiehuis in Frankrijk is dit erg makkelijk. Je hebt alle ruimte om anderhalve meter afstand te garanderen en bent met je reisgenoten volledig in je eigen bubbel. Op een vakantiepark is genoeg te doen om je te vermaken, ook wanneer je het liefst op het terrein blijft. Je bevindt je midden in de Franse natuur, even weg van alles. De perfecte plek om te wandelen of al fietsend de wijnstreken te verkennen. De beste parken beschikken daarnaast over een animatieteam en bijvoorbeeld sportvelden en zwembaden, waardoor je niet op pad hoeft om een prachtige vakantie te beleven.

Je eigen zwembad

Vaak is het mogelijk bij de boeking van zo’n vakantiehuis te kiezen voor een vakantiehuis in Frankrijk met zwembad. Zo’n privézwembad biedt niet alleen veel privacy en comfort, maar zorgt er ook voor dat je niet met andere badgasten in contact hoeft te komen. In je eigen zwembad kom je heerlijk bij onder de Franse zon, maar kun je toch goed in je eigen bubbel blijven samen met je gezin of vrienden.

Goed voorbereid op pad

Een goede keten zorgt er daarnaast ook voor dat je jouw vakantiehuis in Frankrijk boekt met 100% garantie. Dat betekent dat je zeker weet dat je je geld terugkrijgt wanneer jouw vakantiebestemming onverhoopt op code rood of oranje gaat. Dat geeft een extra veilig gevoel. Hierdoor kun je zonder risico toch nog op vakantie dit jaar.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 april, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vier dit jaar veilig vakantie op een luxe vakantiepark in Frankrijk

Reageren is niet toegestaan.