Cursussen die je kunt volgen

Wil je graag nieuwe dingen leren of je CV uitbreiden, maar ben je niet persé van plan om gelijk een hele studie te gaan doen? Dan kun je misschien het beste beginnen met een cursus! Misschien weet je al goed wat je wilt, maar het kan ook zo zijn dat je nog geen flauw idee hebt waar je je in wilt verdiepen. In dat geval is het een goed idee om eens de onderstaande lijst cursussen te bekijken. Misschien zit er wel iets geschikts voor je bij!

Professionele cursus

Lean training is een goed voorbeeld van een professionele cursus waar je echt iets aan hebt. Het leert je hoe je processen kunt verbeteren door te kijken naar datgene wat er echt nodig is om het proces te laten slagen en de rest zoveel mogelijk te elimineren. Zo wordt het geheel simpeler en dus effectiever! 

Hobby cursus

Sommigen hebben eigenlijk helemaal geen hobby, en dat is natuurlijk ontzettend zonde. Hobby’s zijn namelijk een fantastisch tijdverdrijf en vormen voor de mensen die ze wel hebben precies datgene waar zij hun ‘ei’ in kwijt kunnen! Je kunt bijvoorbeeld een cursus potten bakken volgen, of misschien wel een kookcursus! Wat je ook kiest, blijf zoeken totdat je een hobby hebt gevonden die je echt heel erg leuk vind.

EHBO cursus

Eigenlijk zou iedereen eens een EHBO cursus moeten volgen. Eigenlijk moet je je dan ook regelmatig weer opnieuw certificeren, wat natuurlijk nog beter zou zijn. Mocht je dan ooit in een situatie komen waarbij er iemand gereanimeerd moet worden, dan weet je in ieder geval wat je moet doen om diegene te redden. Dat is altijd beter dan iemand niet kunnen helpen natuurlijk. Wil je dus een nieuwe skill leren en heb je nog geen EHBO cursus gevolgd, ga dat dan vooral doen!

Sportinstructie cursus

Tot slot is het misschien wel een goed idee om een cursus te volgen waarbij je wordt opgeleid tot instructeur of instructrice voor een bepaalde sport. Er zijn een heleboel sporten waarvoor dit helemaal niet zo’n lang of ingewikkeld proces hoeft te zijn, zolang je een gezonde dosis motivatie meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan crossfit of Zumba, waarvoor je in één weekend gecertificeerd kunt worden. Ook zijn er cursussen waarbij je een goede personal trainer kunt worden en nog heel veel andere voorbeelden van dit soort cursussen. Ben je dus sportief aangelegd en lijkt het je leuk om les te geven? Overweeg dan een sportinstructie cursus!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 mei, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Cursussen die je kunt volgen

Reageren is niet toegestaan.