Op zoek naar een kraamkado? Dit is leuk om te geven! 

Na maanden wachten, wordt dan eindelijk de baby geboren. Als alles goed gaat mag de baby snel mee naar huis en kunnen de kersverse ouders gaan genieten van hun gezinnetje. Nu is het logisch dat alle familie en vrienden ook zo snel mogelijk langs willen komen om de kleine te bewonderen. En hierbij mag een kraamkado natuurlijk niet ontbreken. Ga jij binnenkort ook op kraamvisite, alleen weet je nog niet wat je moet geven? In dit artikel zetten wij graag een aantal leuke kraamkado’s voor je op een rij! 

Babykleertjes 

Als we het hebben over kraamkado’s, vallen babykleertjes altijd wel in de smaak. Het is natuurlijk ook erg schattig om de baby een leuke outfit te geven dat met elkaar matcht. Tegenwoordig kun je overal babykleertjes kopen. Denk bijvoorbeeld aan Prenatal, maar ook de Hema of meerdere online webshops. Hiernaast hoeven babykleertjes ook helemaal niet duur te zijn en bepaal je dus zelf hoeveel je er voor uit wilt geven. Zo kun je bijvoorbeeld een leuk broekje kopen met een bijpassend jasje, maar ook schoentjes en mutsjes. Je kunt het zo gek maken als dat je zelf wilt! Houd natuurlijk wel rekening met de grootte van de baby en dat ze snel groeien. Je kunt de maat eventueel navragen bij de ouders. 

Babyaccessoires 

Verder kunnen de ouders vast wel babyaccessoires gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan luiers, rompertjes, doekjes, badspulletjes en noem het maar op. Hiervoor kun je het beste van te voren even navragen wat ze precies nodig hebben of wat ze al in huis hebben. Zo voorkom je dat ze dingen dubbel krijgen. Je kunt de accessoires los geven, maar het is ook leuk om er een pakket van te maken. Koop bijvoorbeeld een leuke mand en stop hier verschillende dingen in. Denk bijvoorbeeld aan een flesje, speen, knuffels en doekjes of luiers. Dit is niet alleen super leuk om te geven, maar ook om te krijgen! 

Verwenpakket voor de moeder 

Een bevalling is behoorlijk zwaar en daarom mag de kersverse moeder ook in het zonnetje gezet worden. Koop bijvoorbeeld voor haar een fijn verwenpakket. Hierbij kun je denken aan beautyproducten, zoals een lekkere scrub of een masker. Maar ook lekkere bodylotion of shampoo. Naast cosmetica kun je ook denken aan spullen zoals, tijdschriften, boeken, filmpjes, lekkernijen of een leuk spel. Dit is daarnaast ook leuk voor de vader en kunnen ze er samen van genieten. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 mei, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar een kraamkado? Dit is leuk om te geven! 

Reageren is niet toegestaan.