Een nieuwe uitstraling voor uw kantoor met bedrukte interieuroplossingen

De cijfers omtrent COVID-19 tonen zich steeds gunstiger en de maatregelen worden steeds verder versoepeld. Dat is ook zeer goed nieuws voor alle ondernemers, werkgevers en werknemers. Want het verplichte thuiswerken mag worden verruild voor de de terugkeer naar het bedrijf. Dit heugelijke feit leent zich perfect om in te luiden met een nieuwe uitstraling voor het kantoor. Uw werknemers kunnen op die manier een frisse herstart maken en (potentiële) klanten, zakenrelaties en andere bezoekers geeft u een warm welkom. Wilt u het interieur van uw onderneming ook verfraaien? In dit artikel maakt u kennis met verschillende mogelijkheden in de vorm van bedrukte interieuroplossingen, zoals Airtex en honingraatkarton. 

Fotobehang met een PVC-toplaag

Interieurdrukwerk biedt een toegankelijke manier om uw kantoor en andere bedrijfsruimtes een aansprekende uitstraling te geven. Aelen en van Leeuwen weet daar alles van. De digitaaldruk- en zeefdrukspecialist bedient een gevarieerde klantenkring met kantooraankleding. Uw huisstijl en bedrijfsidentiteit kunnen hierin op een stijlvolle manier worden verwerkt. De bedrukte interieuroplossingen variëren van vloerstickers en wandpanelen tot Airtex: fotobehang dat wordt gemaakt van textieldoek met een PVC-toplaag. Dankzij de eenvoudige montage, de perfecte kleurkracht, de slijtvastheid en de andere unieke eigenschappen, is het de ideale wandbekleding. Met Airtex realiseert u in korte tijd een aansprekende en unieke aankleding. Of u nu een kantoor, vergaderzaal, ontvangstruimte of een tijdelijke ruimte zoals een evenement of beursstand wilt inrichten. 

Wat Airtex nog interessanter maakt, is dat u het textieldoek kunt laten bedrukken met iedere gewenste uiting. Zoals een slogan, uw bedrijfslogo, een van uw producten, een historische afbeelding of een plattegrond. 

Stevig materiaal

Maar Aelen en van Leeuwen heeft nog veel meer mooie opties voor u in huis, zoals honingraatkarton. Dit is het perfecte materiaal om te bedrukken en te bewerken. Het materiaal wordt veelvuldig gebruikt voor onder andere: wandpanelen, scheidingswanden, life-size poppen, het bedrukken van (reclame)borden en stevige displays. Honingraatkarton staat ook wel bekend als Falconboard of Re-board. Het bestaat uit een harde buitenlaag en een binnenkant van een zachtere kartonsoort. De honingraatstructuur maakt het karton tot een uiterst stevig materiaal en daarom is het uitstekend geschikt voor grotere constructies en cut-outs. Honingraatkarton is door de harde buitenlaag ook geschikt voor contoursnijden en schoonsnijden. 

Als het materiaal wordt geïmpregneerd, wordt de brandveiligheid ervan verhoogd. Het zou zelfs buiten kunnen staan indien het wordt gelakt. Daarnaast ontstaan er meer mogelijkheden – zoals ludieke kantoormeubelen – door de dikte van het karton aan te passen.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 juni, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Een nieuwe uitstraling voor uw kantoor met bedrukte interieuroplossingen

Reageren is niet toegestaan.