Sportieve merkkleding, dé trend van 2021

Sportieve merkkleding is de trend van dit moment. Of het nu gaat om yogabroeken, hoodies voor heren of stijlvolle caps, steeds meer celebrities dragen ze. Met deze merkkleding maak je een fashion statement en draag je jouw lifestyle uit. Een sweatshirt is niet meer iets wat je alleen thuis of in een lui weekend draagt. Steeds meer high end merken brengen een sportieve collectie uit, die niet alleen gemaakt wordt om in te sporten.

Tussen streatwear en high end fashion

Deze merkkleding ligt tussen ruige streetwear en modieuze high end fashion in, wat de kleding juist zo aantrekkelijk maakt. Het zijn outfits waar je in gezien wilt worden, binnen en buiten de sportschool. Denk aan de tracksuit, een fashionpak dat uit een bovenstuk (vaak een sweater of vest) en een broek bestaat. Ze worden vaak gedragen door atleten en profsporters, die ze tijdens de warming up over hun tenue heen dragen. Tracksuits zijn gemaakt om in te bewegen en om je lichaam tijdens het sporten te beschermen, maar ook voor alledaags gebruik lenen de trainingspakken zich goed. Ze worden dan ook steeds vaker op die manier gedragen.

Een stijlvol trainingspak

Niet alleen buitenlandse celebrities dragen steeds vaker sportieve merkkleding, ook in Nederland is deze trend goed geland. Een voorbeeld van een Nederlands merk dat high end trainingspakken op de markt brengt is AB Lifestyle van profvoetballer Alexander Büttner. De kleding van dit merk heeft een sterk eigen karakter dat opvalt. Met een AB Lifestyle trainingspak draag jij jouw sportieve lifestyle uit. De tracksuits zijn gemaakt om goed op je lichaam aan te sluiten, waardoor ze comfortabel zitten. Met een track sweater en track pants maak je je look compleet. De tracksuits zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die jouw levensstijl bij kunnen houden, waardoor je lang van je merkkleding kunt genieten.

Sportieve accessoires

Accessoires zoals caps en footwear zijn een mooie aanvulling op je sportieve garderobe. Met een stijlvolle cap maak je elke look af. Veel merken hebben hun logo duidelijk op de voorkant van zo’n cap staan, waardoor je ermee opvalt. De caps van AB Lifestyle staan bijvoorbeeld bekend om hun halftransparante achterkant en het strakke design. De caps, die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, hebben een luxe uitstraling. Ze passen zo perfect in de collectie van het merk.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 juni, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Sportieve merkkleding, dé trend van 2021

Reageren is niet toegestaan.