Renovatie vloer zwembad De Lubert van 13 september tot 4 oktober

GROESBEEK – De gemeente Berg en Dal gaat de vloer van zwembad De Lubert renoveren. Dit gebeurt van maandag 13 september tot maandag 4 oktober 2021.

Gedurende deze drie weken is het zwembad gesloten voor publiek.

Renovatie vloer

De gemeente had de onderhoudswerkzaamheden aan het zwembad eigenlijk in 2022 gepland. De werkzaamheden zijn naar voren gehaald omdat de kwaliteit van de huidige zwembadvloer sneller achteruit gaat dan voorzien. De beschermlaag op de huidige vloer komt namelijk steeds losser te liggen. Dit zorgt voor gevaarlijke en onhygiënische situaties. Een zwembadvloer moet waterdicht, antislip en goed te reinigen zijn.

De nieuwe zwembadvloer voldoet aan alle wettelijke regels voor hygiëne en veiligheid. De drie weken dat het zwembad gesloten is benut de gemeente ook om een aantal technische installaties aan te passen. Hiermee wordt voorkomen dat het zwembad nog een keer een periode dicht moet.

Wat betekent de sluiting voor zwembadgebruikers?

Door de sluiting worden de lesroosters voor zwemlessen drie weken opgeschoven. Pashouders krijgen drie extra weken op hun pasje bijgeboekt.

Verenigingen die gebruik maken van het zwembad krijgen uiteraard geen rekening voor de drie sluitingsweken. De Lubert heeft de gebruikers van het zwembad geïnformeerd over de sluiting. 

Wethouder Annelies Visser

“Hygiëne en veiligheid voor onze zwembadgebruikers staat voorop. Daarom moeten we helaas De Lubert voor korte tijd sluiten. We doen er alles aan het zwembad vanaf 4 oktober weer te openen. Zodat bezoekers weer baantjes kunnen trekken en de zwemlessen opgepakt kunnen worden.“


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 augustus, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Renovatie vloer zwembad De Lubert van 13 september tot 4 oktober

Reageren is niet toegestaan.