Geen hitte meer met de mobiele airco met slang

Om te voorkomen dat je tijdens hete zomerdagen niet vooruit te branden bent en geen plek kunt vinden om verkoeling te zoeken, zorg je voor een mobiele airco met slang in huis. Niet alleen in huis, maar ook op kantoor of elders zorgt de airco met slang voor aangename temperaturen. Terwijl het kwik steeds hoger wordt, kun jij lekker ontspannen of werken in een koele ruimte.

Wat zijn de voordelen van een mobiele airco met slang?

Om op de meest efficiënte manier een ruimte te verkoelen, schakel je de mobiele airco met slang in. Mobiel, omdat je de airco gemakkelijk kunt verplaatsen en overal mee naar toe kunt nemen. Van de woonkamer tot de slaapkamer, het compacte ontwerp zorgt ervoor dat je de mobiele airco met slang naar elke ruimte meeneemt waar jij moet wezen. Voordeel van de slang is dat de warme lucht gemakkelijk wordt afgevoerd. Zet de mobiele airco bij een raam en plaats de slang in de opening. De warme lucht binnen wordt naar buiten afgevoerd en koele lucht zorgt voor een temperatuur die tot wel 10°C lager dan de buitentemperatuur ligt (bron: https://mobiele-airco.nl/mobiele-airco-zonder-slang/).

Andere voordelen van de mobiele airco met slang:

  • Duurzaam in gebruik
  • Laag energieverbruik
  • Het koelsysteem is zelf verdampend
  • Betere koelefficiëntie

Wil je liever een mobiele airco zonder slang om die ene hoek in huis goed af te kunnen koelen? Deze mobiele airco zorgt ervoor dat je geen raam nodig hebt om de warmte af te voeren. Wel is een lage luchtvochtigheid in huis het meest efficiënt voor een goede verkoeling door de mobiele airco zonder slang.

Niet veel warme dagen in Nederland?

Om de warmte tijdens een hittegolf te reduceren en het je zelf zo aangenaam mogelijk te maken in huis, kan een mobiele airco met slang niet ontbreken. Anders dan een ventilator die de warme lucht verplaatst, voert de mobiele airco de warmte af. Daardoor daalt de temperatuur in een mum van tijd tot een fijne temperatuur om in te werken en om in te kunnen ontspannen. En hoewel het Nederlandse klimaat weinig tropische temperaturen kent, hebben we in de afgelopen jaren meer dan eens in een hittegolf gezeten. Je kunt dan denken dat een mobiele airco met slang voor die paar dagen in het jaar overbodig is. Maar wat zul je blij zijn als je die wel hebt. Bovendien is de mobiele airco relatief klein, dus heb je ‘m niet nodig, dan berg je ‘m gemakkelijk op. 

Een mobiele airco met slang in huis halen?

Wil jij voorkomen dat je tijdens hete zomerdagen wegsmelt door de hoge temperaturen? Wees de hittegolf dan voor en koop een mobiele airco met slang. Gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen. En belangrijker, het zorgt voor aangename koelte in huis. Voor een mobiele airco aanbieding kun je kijken waar je diverse mobiele airco’s vindt. Maak een keuze uit ons aanbod en koop jouw mobiele airco met slang, zodat je voortaan kunt genieten van verfrissende temperaturen tijdens Nederlands hittegolven.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 augustus, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Geen hitte meer met de mobiele airco met slang

Reageren is niet toegestaan.