Gratis taxatiedag voor kunst en curiosa in Nijmegen

NIJMEGEN – Die lade met wat oude sieraden en goud, is dat nog wat waard? Waar is dat porseleinen servies eigenlijk gebleven? Levert mijn speelgoedverzameling nog wat op? En zijn die Aziatische beeldjes bestemd voor de prullenbak of… herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling kunst, curiosa, gouden sieraden of oud zilver. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt Heritage Auctions Europe in Nijmegen een gratis taxatiedag op woensdag 1 september. Wie deze dag zijn of haar stukken deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in ’t Sfeerhuys, Looimolenweg 15 te Nijmegen, taxaties geheel gratis. Kom langs en wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk. Voor meer info: HAE, 030-6063944.

Wanneer: Woensdag 1 september van 12.00-16.00 uur

Waar: ’t Sfeerhuys, Looimolenweg 15, Nijmegen


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 augustus, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Gratis taxatiedag voor kunst en curiosa in Nijmegen

Reageren is niet toegestaan.