Nieuw seizoen Regiokoor Tamtam van start: kom zingen!

GROESBEEK – De hele zomer heeft het koor TAmtam gerepeteerd. Het resultaat hiervan heeft het koor afgelopen maandag laten horen tijdens een heerlijk optreden voor een maximum bezette zaal.

Komende maandag wordt begonnen met het instuderen van een mooi en zeer afwisselend kerstrepertoire; een van de toppers op het programma zal zijn “Mary, did you know”, dat onder andere bekend is door Kenny Rogers.

De kerstconcerten zullen gehouden worden op zaterdagavond 18 (Cosmas) en maandagavond 20 (Protestantse Kerk) december in Groesbeek. Noteer de data alvast in uw agenda. 

Vanaf nu is het een zeer geschikt moment voor nieuwe leden om zich aan te melden; er wordt begonnen met een mooi nieuw programma en iedereen begint weer bij “Af”.

De repetities van Tamtam zijn iedere maandagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur in Basisschool Adelbrecht-Windekind aan de Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek.

Bij Tamtam werken ze met oefenbestanden, zodat ieder koorlid thuis zijn partij kan oefenen met behulp van geluidsbestanden. Je hoeft dus echt geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen doen.

Afgelopen zondag hebben de koorleden meegedaan aan de jaarlijkse Tamtam-fiets-puzzeltocht door de prachtige omgeving van Groesbeek.

Begin januari zal de jaarlijkse gezellige liedjesavond plaatsvinden en in juni de jaarlijkse Tamtam-wandel-puzzeltocht. Kortom: het koor bruist van de energie.

Wilde u altijd al bij een koor zingen, of wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact op met de dirigent, Eugène Ceulemans, via regiokoortamtam@xs4all.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 september, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nieuw seizoen Regiokoor Tamtam van start: kom zingen!

Reageren is niet toegestaan.