Rabobank zet zich in voor het versterken van verenigingen en stichtingen in de regio

REGIO – Clubs vervullen een belangrijke rol in onze lokale samenleving. Ze zijn er voor iedereen en dragen zo bij aan welzijn, zorgen voor verbondenheid en bieden sociale contacten. Rabobank vindt dat iedereen een club verdient. Vanaf 6 september start het jaarlijks terugkerende Rabo ClubSupport daarom weer. Een initiatief dat verenigingen en stichtingen een boost geeft, doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doelen te helpen verwezenlijken.

Goed voor de club & voor onze regio

Met Rabo ClubSupport (voorheen Rabo Clubkas Campagne) investeert de bank al jaren in het verenigingsleven. Clubs uit onze regio die deelnemen, voeren campagne voor hun doelen en projecten. Leden van de Rabobank kunnen vervolgens via de Rabo Bankieren app stemmen op initiatieven die zij een warm hart toedragen. Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine of een voorleesexpress.

Versterken van stichtingen en verenigingen

Clubs vervullen een belangrijke maatschappelijke functie maar hebben het door corona moeilijk gehad. Ledenaantallen zijn teruggelopen evenals de inkomsten. Daarom wil Rabobank hen juist nu weer goed op weg helpen en een financieel steuntje in de rug geven.

Verloop van de campagne

Verenigingen en stichtingen, die klant zijn van Rabobank, ontvangen op 6 september via de mail een persoonlijke uitnodiging van Rabobank om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport 2021. Geen e-mail ontvangen? Ook niet in de spambox? Mail dan naar communicatie.gez@rabobank.nl.

Verenigingen en stichtingen kunnen zich vanaf 6 september tot en met 27 september aanmelden. De stemperiode voor Rabobank leden is van 4 oktober tot en met 25 oktober. En medio november worden de bedragen die de clubs hebben opgehaald, via het werven van stemmen, bekend gemaakt.

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op https://www.rabo-clubsupport.nl/


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 september, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Rabobank zet zich in voor het versterken van verenigingen en stichtingen in de regio

Reageren is niet toegestaan.