Ken jij het Poëziepad al?

BERG EN DAL – Wandel deze mooie route van zeven kilometer door de natuur en wijken van Berg en Dal. Tijdens deze route loop je langs bankjes met poëzie geschreven door inwoners. Ideaal aan deze route is dat je genoeg kunt rusten met al deze bankjes.

Het initiatief voor het poëziepad ontstond bij plaatsing van twee banken bij een groenproject in het dorp. Eén van de initiatiefnemers wilde graag een bijenlint door Berg en Dal aanleggen. In overleg met de opbouwwerker van Forte Welzijn is het idee van een poëziepad ontstaan. Inwoners konden tot begin maart dit jaar gedichten opsturen en van de ruim honderd inzendingen zijn negen gedichten gekozen. Deze zijn uiteindelijk op de banken bevestigd. Op 24 april werd het pad officieel geopend. Het pad is helemaal compleet als op zaterdag 11 september het routebord wordt onthult bij Fletcher hotel Erica.

Heb je ook een leuk idee voor je wijk? Neem contact op met een van de opbouwwerkers van Forte. Meer informatie over Forte is te vinden op www.fortewelzijn.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 september, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Ken jij het Poëziepad al?

Reageren is niet toegestaan.