Restbeton een tweede leven? Maak betonblokken en barriers 

Staat u aan het hoofd van een onderneming die beton verwerkt, of bent u werkzaam in de bouw? Dan hebt u hoe dan ook van doen met restbeton dat u moet afvoeren. Hier zijn strenge eisen en strikte milieu-normeringen aan verbonden. Tegenwoordig kunt u op dit gebied van de nood een deugd maken door restbeton een tweede leven te geven als betonblokken. Met behulp van de stalen betonblokmallen van Betonblock zijn die eenvoudig te produceren. Deze betonblokken kunt u doorverkopen aan agrariërs en bouwbedrijven of kunt u gebruiken voor uw eigen projecten. Op die manier betaalt u geen verwijderingskosten voor uw restbeton, draagt u bij aan de circulaire economie en geniet u extra inkomsten.

Eenvoudig te verwerken

Het bouwen met betonblokken werkt flexibel en gemakkelijk omdat ze perfect van vorm en eenvoudig te verwerken zijn. Een ander voordeel blijkt uit het uitgebreide assortiment aan beschikbare mallen dat garant staat voor eindeloos veel bouwmogelijkheden. Met deze mallen zijn op snelle en efficiënte wijze tal van betonconstructies te produceren, die vele malen sterker zijn dan constructies van los gestort beton. Op basis van slechts één mal kunt u stapelbare betonblokken in allerlei afmetingen en vormen maken. De mal kunt u namelijk aanpassen naar diverse kleinere typen blokken met behulp van de slimme deelwanden. Als u betonnen blokken wilt produceren voor bijvoorbeeld scheidingswanden in stallen, wanden in schuren of muren van bedrijfshallen, werken de betonblokmallen uiterst praktisch en kostenefficiënt. 

Veiligheid en bescherming

Met het Betonblock-systeem zijn er nog veel meer tijdelijke en permanente bouwconstructies te realiseren, zoals betonnen barriers. Die komen goed van pas bij een werk dat dient om bescherming en veiligheid te bieden aan weggebruikers en wegwerkers of projecten waarbij verkeer in steden en dorpen in goede banen moet worden geleid. Net als bij de betonblokken, zijn met de speciale barrier-mallen in een handomdraai robuuste en perfect lijnende barriers van beton te maken. Met de identieke modules kan de verkeersstroom worden gereguleerd en krijgen wegwerkers de juiste bescherming. Achter de solide en massieve betonnen beschermmuren kunnen zij hun werkzaamheden veilig uitvoeren.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 september, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Restbeton een tweede leven? Maak betonblokken en barriers 

Reageren is niet toegestaan.