In nieuw programma JA ik wil NU! maakt Omroep Gelderland dromen waar

ARNHEM – Om stellen de kans te geven hun liefde te vieren met de bruiloft van hun dromen komt Omroep Gelderland met een nieuw programma: JA ik wil NU!. Acht koppels krijgen een volledig aangeklede ceremonie. Met jurk, pak, taart, ringen en bloemen. Ergens op een prachtige locatie in Gelderland.

Veel stellen kunnen zich het niet veroorloven om te trouwen, bijvoorbeeld door corona of geldzorgen. Voor koppels die nu al roeien met de riemen die ze hebben, blijft het bij het dromen over hun liefdesdag. Een achttal van deze stellen mag zich dit najaar bij Omroep Gelderland gelukkig prijzen; zij gaan nu wél trouwen. 

Het programma

Bruid en bruidegom laten zich ’s ochtends meevoeren door presentatrices Jennifer Evenhuis en Renate Reijnders. Van kledingwinkel, naar juwelier, naar de trouwlocatie waar familie en vrienden hen opwachten. Over de bruidsjurk van de eerste bruid zegt Renate: ‘Het is echt een jurk, een prinsessenjurk. Je weet niet wat je ziet’. Dit belooft wat. Je bekijkt het in de making of. 

Priscilla en Robin

In de eerste aflevering stappen Priscilla(31) en Robin (32) in het huwelijksbootje. Ze wonen samen in Wageningen, zijn drie jaar samen en kennen elkaar van hun eerdere werk in de horeca. Priscilla heeft een moeilijk verleden en heeft bij Robin nu haar rust gevonden. 

Vorig jaar hing Robin een ring in de kerstboom en ging hij op één knie. Over hun JA ik wil NU!-ceremonie vertellen ze: ‘Wat hebben we onze ogen uitgekeken! Een ervaring waar wij voor altijd naar terug kunnen kijken’.

Presentatrices

JA ik wil NU! wordt gepresenteerd door een bijzonder duo, bestaande uit presentatrices en comédiennes Jennifer Evenhuis en Renate Reijnders. Voor beide vrouwen ligt het programma in hun straatje; Jennifer trouwde eerder zelf al stellen en Renate staat als Liefdesprofessor op het podium met het Liefdescollege. Tijdens de eerste opnames laten ook zij al direct een traantje: ‘Je raakt toch emotioneel. Je maakt echt wat mee!’, aldus Renate.  

JA ik wil NU! is vanaf 10 oktober iedere zondag om 17.20 uur te zien op TV Gelderland (daarna ieder uur herhaald). Aflevering online (terug)kijken? Dat kan via Uitzending Gemist of op YouTube


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 oktober, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor In nieuw programma JA ik wil NU! maakt Omroep Gelderland dromen waar

Reageren is niet toegestaan.