Tips voor een fris ruikend huis

Ons huis, de plek waar we een groot deel van onze tijd doorbrengen. Het is dan wel zo fijn dat ons huis ook een aangename geur heeft. We kunnen immers wel de mooiste meubels en woonaccessoires hebben, maar met nare geuren is het effect van een sfeervolle inrichting in één klap teniet gedaan. Ieder huis heeft een bepaalde geur, dit hoeft niet altijd een onaangename geur te betekenen, maar kan ook een heerlijke geur zijn. Vooral de geur van verse bloemen doen het altijd goed. Heb je huisdieren, dan kan het voorkomen dat er soms wat nare geurtjes hangen. Deze geuren zijn vaak door jezelf niet meer waar te nemen, aangezien je neus deze al is gewend. Iemand die voor het eerst bij je binnenkomt, kan deze geur als naar ervaren. Om ervoor te zorgen dat je altijd een fris ruikend huis hebt, hebben we 3 tips voor je samengesteld.

Amberblokjes

De trend van het moment, dat zijn amberblokjes. Amberblokjes zijn Marokkaanse geurblokjes gemaakt van amber en allerlei verschillende oliën. Deze blokjes kenmerken zich door de verschillende vaak oosterse geuren en zijn perfect om iedere ruimte om te toveren tot een heerlijk ruikende ruimte. Deze amberblokjes zijn slechts 5 cm groot en perfect te plaatsen in zowel woonkamer, slaapkamer, badkamer of toilet. Daarnaast zijn deze geurblokjes bij uitstek geschikt om te plaatsen in je auto. Is de sterkte van de amber geur wat afgenomen, geen probleem! Schaaf dan gewoon een laagje van het blokje af en de geur is weer als nieuwe. Dit schaafsel kun je bijvoorbeeld opzuigen met je stofzuiger, zo verspreid jij tijdens het stofzuiger nog eens deze heerlijke geur door je hele huis en ruikt je stofzuiger altijd fris.

Luxe geurkaarsen

Kaarsen, ze zorgen voor gezelligheid in ons huis en mogen binnen het hedendaagse interieur natuurlijk niet ontbreken. Wil jij het helemaal compleet maken, ga dan voor een luxe geurkaars, luxe geurkaarsen zorgen niet alleen voor een heerlijke geur in je hele huis, naar zijn ook een waar decoratiestuk. Door de vaak chique kleuren zoals zwart en goud is zijn geurkaarsen de perfecte manier om een salontafel of bijzettafel te decoreren met iets leuks van knuslifestyle.nl. Luxe geurkaarsen zorgen dus naast een heerlijke geur in je huis, ook voor een stukje extra sfeer en gezelligheid. De perfecte aanvulling op geurblokjes

Ventilatie

Hoe eenvoudig kan het zijn? Heb jij nare geurtjes in huis, dan is de juiste ventilatie een eenvoudige, maar constructieve oplossing. Door te zorgen voor goede ventilatie, zorg jij voor een constante doorvoer van frisse lucht. Op deze manier zal je huis altijd fris ruiken. Niet voor niets zetten we ons slaapkamerraam open de ochtend nadat we wakker worden. Dit om ervoor te zorgen dat je slaapkamer binnen de kortste keren weer heerlijk fris ruikt. Dit kun je ook met de woonkamer doen. Toch snappen we heel goed, dat je er niet op zit te wachten, dat je tijdens de koude wintermaanden de kachel hoger moet zetten om het warm te houden in huis terwijl jij de deuren of ramen tegen elkaar open zet. Tevens is dit ook niet bevorderlijk voor zowel je portemonnee als het milieu.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 november, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Tips voor een fris ruikend huis

Reageren is niet toegestaan.