Je mooiste momenten mooi bewaren

Foto’s maken doen we tegenwoordig allemaal en overal. De hele dag door leggen we vast wat we aan het doen zijn en delen het op de socials. Maar hoe vaak kijken we eigenlijk terug naar wat we zoal bij elkaar geklikt hebben? De meeste foto’s staan ongezien op onze telefoon. 

Maar er zijn momenten die meer verdienen. Die je echt mooi vastgelegd wilt hebben en waar je regelmatig op terug wilt kunnen kijken. Wat dacht je van je trouwdag bijvoorbeeld, de mooiste dag van je leven. Kosten noch moeite worden gespaard. Jullie zien er prachtig uit, de locatie is speciaal gekozen en ook jullie gasten hebben erg hun best gedaan. Er gebeurt zoveel die dag en de emoties lopen soms hoog op. Hoe fijn is het dan dat een trouwfotograaf daar de plaatjes van maakt? Zodat jullie daar later in alle rust op terug kunnen kijken. En opnieuw beseffen hoe gelukkig jullie met elkaar zijn en hoe mooi het was om dat te vieren.

Een andere heel bijzondere periode in je leven,  is de tijd dat je in verwachting was. Je maakt het maar een of een paar keer mee in je leven. Wat is het mooi om te zien hoe een vrouwenlichaam verandert in die periode dat er een nieuw leven binnen in haar groeit. Maar hoe snel ben je dat weer vergeten. Na de geboorte van jullie kind staat het leven op zijn kop. Alles verandert, je hebt het super druk en ieders aandacht gaat nu uit naar de baby. Logisch en helemaal goed, je kan er zelf ook geen genoeg van krijgen. Maar wat is dan mooi dat je die hele intieme en tedere foto’s hebt laten maken tijdens de zwangerschapsfotoshoot. Als je die bekijkt weet je weer hoe bijzonder die tijd was toen jullie kindje nog helemaal alleen van jullie was. 

Herinneringen maken

Samen leuke dingen doen. Herinneringen maken met de mensen die je lief zijn. Dat geeft kleur aan je leven. En als je er later op terugkijkt komt dat gevoel weer even terug. Wat was dat leuk. Wat hebben we toen gelachen. Een Familie fotoshoot met een professionele fotograaf is een uitje op zich. De fotograaf past zijn werkwijze aan jullie wensen aan. Wat voor soort foto’s willen jullie en wat is een locatie en een activiteit die bij jullie past? Het is de bedoeling dat jullie tijdens de fotoshoot zoveel mogelijk jezelf zijn en ontspannen je eigen ding doen. Gezellig samen genieten van een mooie dag in een van de bossen in de buurt bijvoorbeeld Groesbeek terwijl de fotograaf dat zo ongemerkt mogelijk vastlegt. Zo heb je een leuke dag met de familie en mooie blijvende herinneringen om nog heel lang met veel plezier op terug te kijken. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 november, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Je mooiste momenten mooi bewaren

Reageren is niet toegestaan.