Speeltoestellen voor de speeltuin waar kinderen met plezier spelen 

Klimmen en klauteren maakt kinderen socialer en sterker. Het is dus ontzettend goed voor ze als ze minstens een uur per dag buitenspelen in de frisse lucht. Ook komt de beweging hun gezondheid ten goede, want het verlaagt het stressniveau en helpt overgewicht te voorkomen. Bij kinderen op de basisschool verhoogt buitenspelen ook de leerprestaties en stimuleert het de cognitieve ontwikkeling. Met het leveren van professionele speeltoestellen, sporttoestellen en SpeelPrikkels, voor de kinderopvang, het onderwijs, horeca en recreatie en openbare ruimte, is dat exact waar Hercules Speeltoestellen op inspeelt. Bovendien ontzorgt deze gerenommeerde leverancier haar klanten van het ontwerp tot en met de aanleg van ieder speeltoestel.

Succesgedreven instelling

Hercules Speeltoestellen is ervan overtuigd dat plezier centraal hoort te staan om andere doelen te bereiken, en gelooft in de noodzaak van speelruimte waar alle kinderen langer en vaker plezier beleven. Kinderen verleggen hun grenzen, maken vrienden en gaan samen op avontuur bij het buitenspelen. Daarom weet Hercules Speeltoestellen precies hoe ze zich door te spelen kunnen ontwikkelen en hoe je kinderen tot spel kunt verleiden. Daarom wordt iedere speelruimte in co-creatie ontworpen en gecreëerd. Daarbij zijn uiteraard de wensen van de opdrachtgever van belang, maar ook wordt de kinderen die er gaan spelen naar hun inbreng gevraagd. Hercules Speeltoestellen installeert zelfs samen met omwonenden of vrijwilligers. De specialist neemt ook graag het voortouw in participatietrajecten en werkt vanuit een succesgedreven instelling.

Scherpe prijsstelling

Een perfect opgeleverde en uitgebalanceerde speelplek maakt het verschil en dat gebeurt vanuit een passie voor het vak. Daarbij wordt een zeer scherpe prijsstelling gehanteerd. Niet voor niets weet Hercules haar klanten keer op keer aangenaam te verrassen. Het bedrijf staat voor eigentijdse speeltoestellen, SpeelPrikkels en sporttoestellen van een hoogwaardige kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Ook is de onderneming sterk in turnkey projecten waarbij klanten maximaal worden ontzorgd. Hercules Speeltoestellen neemt daarbij de lead in het complete proces, van het ontwerp en de inventarisatie tot en met de uitvoering. Voor het onderhoud en bij eventuele schade staat het serviceteam altijd paraat om de speelruimte veilig en heel te houden.

Gezonde omgeving

Op het gebied van speeltoestellen voor de speeltuin waarmee speelplekken worden gecreëerd voor kinderen die met meer plezier buitenspelen, heeft Hercules Speeltoestellen een absolute naam hoog te houden. Er is geen omkijken naar de speeltoestellen en outdoor sporttoestellen, omdat de specialist uitsluitend hoogwaardige producten levert die aan de laatste normen voldoen. Daarbij is het de ambitie om het beweeggedrag van kinderen in de openbare ruimte te sturen met de speelruimte. Dit draagt bij aan een goede leefstijl en een gezonde omgeving, en het bevordert de leefbaarheid in de wijk en de gemeente. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Speeltoestellen voor de speeltuin waar kinderen met plezier spelen 

Reageren is niet toegestaan.