Cadeautips voor de echte autoliefhebber

Heb jij een geliefde, familielid of vriend die een echte autofanaat is? Dan is het hartstikke leuk om hem of haar een cadeau te geven dat met auto’s te maken heeft. Van leuke gadgets tot een file-survivalpakket of een setje nieuwe automatten, er zijn genoeg leuke ideeën voor cadeautjes met een thema. In dit artikel zetten we een paar leuke opties voor je op een rijtje. Veel plezier met het uitzoeken van een leuk cadeau! 

Gadgets voor in de auto

Leuke gadgets voor in de auto zijn natuurlijk altijd leuk om cadeau te geven. In veel gevallen zijn dat soort cadeaus bij uitstek praktisch. Denk aan een handige draagbare autostofzuiger waarmee je de vloer van je auto lekker schoon kunt houden zonder veel moeite, of een telefoonhouder die je kunt gebruiken om handsfree mee te bellen. Ook een USB-lader is tegenwoordig onmisbaar in de auto, bijvoorbeeld wanneer je je telefoon tijdens het rijden nog even op wilt laden. 

Automatten op maat

Wil je een autofanaat echt blij maken, dan kun je automatten op maat laten maken. Dat kan tegenwoordig heel makkelijk online: je hebt er enkel het kenteken of het model en merk van de auto voor nodig. Er zijn veel opties mogelijk. Pasvorm automatten passen bijvoorbeeld naadloos in het interieur van de auto en passen perfect op de bevestigingspunten. Dat zorgt ervoor dat ze tijdens het rijden niet zullen slippen of los kunnen komen. Vooral wanneer je vaak in de auto rijdt komt het regelmatig voor dat je automatten aan vervanging toe zijn. Een nieuw setje automatten is bij de echte liefhebber dus altijd welkom!

Welke soort matten kies je?

Laat je je automatten op maat maken, dan heb je veel te kiezen. Denk aan het materiaal van de matten, de kleur en de afwerking. Velours-automatten staan bijvoorbeeld erg stijlvol, maar zit degene aan wie je het cadeau wilt geven regelmatig met vieze schoenen achter het stuur? Dan zijn rubber vloermatten de perfecte keuze. Die matten zijn eenvoudig schoon te spoelen en houden vocht en vuil weg bij de bekleding van de auto. Zijn ze gemaakt van kwalitatief hoogwaardig rubber, dan gaan ze ook nog eens lang mee en zullen ze niet zo sterk naar rubber ruiken. Ook slijten automatten van rubber minder snel dan matten van stof. 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 januari, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Cadeautips voor de echte autoliefhebber

Reageren is niet toegestaan.