Open Dag Montessori College Groesbeek

Voor bijna-brugklassers staan op 19 februari de deuren wagenwijd open!

GROESBEEK – Traditiegetrouw is het ontvangen en begeleiden van groep-8 leerlingen tijdens de Open Dag altijd een feestelijk event. Kinderen in groep 8 zien er dan ook naar uit om de ‘grote school’ te mogen bezoeken. Helaas is dit de afgelopen jaren niet mogelijk geweest. Maar…de deuren mogen weer open.

Op 19 februari zijn bijna-brugklassers en hun ouders van harte welkom op het Montessori College in Groesbeek, de kleine, gezellige MMvmbo-school aan de Spoorlaan. Zij worden door  onderbouwleerlingen opgevangen en rondgeleid, krijgen een indruk van de school, wat er allemaal te doen is en hoe er gewerkt wordt. Uiteraard maken ze ook kennis met het docententeam dat klaarstaat om vragen te beantwoorden.

Het is niet nodig om vooraf een afspraak te maken: loop gezellig binnen!*

(en over gezellig gesproken, de hit ‘Gek op Groesbeek’, ingezongen door personeel van het college, schetst de karakteristieke sfeer die Groesbeek zo typeert https://youtu.be/oIv5POFTqqE )

Ook op woensdag 23 februari kunnen geïnteresseerden van 14.00uur tot 17.00uur terecht. Leerlingen uit groep 8 die een proeflesje willen volgen, kunnen zich via de site** onder ‘groep 7 & 8’  inschrijven.

 

*                 Advies om afstand te houden, een mondkapje te dragen en vooraf een zelftest te doen.

**              montessoricollege.nl

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 februari, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Open Dag Montessori College Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.