Kies een kinderbed van steigerhout voor jouw kind

Het is een feest om een kinderkamer in te richten. Je kunt losgaan met mooie kleuren, accessoires, behang en meubelen om de kamer helemaal naar wens te maken. Met een mooi, leuk bed maak je een kinderkamer helemaal af. Tegenwoordig heb je veel te kiezen wat een kinderbed betreft, waardoor het goed is om na te denken over de eisen en wensen je hebt. Wil je veel opbergruimte, of juist veel ruimte om te spelen? Moet het bed er stoer uitzien, of juist zacht en vriendelijk? In dit artikel geven we je alvast wat inspiratie voor wanneer jij gaat shoppen voor een leuk kinderbed.

Spelen en slapen in één

Wil je dat je kind heerlijk slaapt, maar het bed ook kan gebruiken om lekker in te spelen, dan kun je kiezen voor een huisjesbed. Zo’n bed lijkt op een klein huisje. Slapen in zo’n bed geeft je kind een heerlijk geborgen gevoel, terwijl de vorm ook uitnodigt om samen met broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes te spelen. Ook biedt een huisjesbed vaak de ruimte om spulletjes in op te bergen, zoals extra beddengoed of speelgoed. Dat zorgt ervoor dat het een stuk makkelijker wordt om de kinderkamer netjes te houden.

Ruimte besparen met een hoogslaper

Heb je een relatief kleine kamer in te richten, dan is het wel zo prettig wanneer je ruimte kunt besparen. Ook dat kun je met een kinderbed! Denk bijvoorbeeld aan een hoogslaper. Die biedt onderin extra ruimte voor bijvoorbeeld een bankje of een extra bed. Dat laatste zorgt ervoor dat er altijd een vriendje of vriendinnetje kan blijven slapen. Je kunt een steigerhouten kinderbed ook combineren met een mooie kledingkast van steigerhout voor je kind. Of wat dacht je van een steigerhouten bureau? Met een hoogslaper kun je een bed en een bureau met elkaar combineren en op die manier veel ruimte besparen. Natuurlijk kun je 

Wat maakt steigerhout bijzonder?

Dat steigerhout zich zo goed laat gebruiken voor de kinderkamer, is niet gek. Het heeft een robuuste uitstraling en ziet er dus stoer uit, maar is tegelijkertijd ook helemaal veilig en oogt vriendelijk. Je kunt het gebruiken om de hele kinderkamer mee in te richten. Je kunt een steigerhouten meubel ook volledig op maat laten maken, wanneer je op zoek bent naar iets wat echt bijzonder is. Dat kan bij een specialist zoals VanLonden. Richt je je kinderkamer in met een steigerhouten kinderbed, dan zal je kind daar veel plezier van beleven!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 februari, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kies een kinderbed van steigerhout voor jouw kind

Reageren is niet toegestaan.