Fris en vrolijk is dé bloementrend van dit jaar

Een bos bloemen kopen is eigenlijk altijd leuk. Je haalt iets moois voor jezelf om je huiskamer mee op te vrolijken, of je maakt iemand anders blij met een mooi boeket. Bloemen kunnen troost bieden in moeilijke tijden, of een feestje extra opfleuren. En net zoals in de mode, zijn ook de bossen bloemen elk jaar onderhevig aan trends. En dit jaar is de bloementrend onder meer fris en vrolijk!

Lichte, kleurrijke bloemen na een donkere periode

De afgelopen jaren waren niet de makkelijkste, maar nu het einde van de pandemie in zicht komt is het tijd om een beetje te ‘vieren’. Een frisse start kunnen we allemaal wel gebruiken. En dat zie je aan de bloemen die te koop zijn. Na een donkere tijd zijn het nu vooral de lichte, kleurrijke bloemen die het goed doen op tafels waar voorheen nog driftig aan thuisgewerkt werd.

Een weelderig luxe boeket

Nu alle winkels, restaurants, cafes, bioscopen en musea weer open zijn kan iedereen weer lekker aan het werk. Omdat er eindelijk weer op een normale manier geld kan worden verdiend kunnen we onszelf ook weer lekker verwennen met een beetje luxe. En ook dit zie je terug in de boeketten. Weelderige bossen met een luxe uitstraling geven stijl aan elke ruimte en zijn een feest om cadeau te doen. Thuis is niet langer een werkplek, maar een plek voor ontspanning. Door het soort bloemen en de kleuren in de luxe boeketten waan je je in een spa in eigen huis.

Traditioneel vintage

Wel thuiswerken, niet thuiswerken, kinderen thuis, kinderen op school. Het was nogal een chaos de laatste tijd en eigenlijk ben je wel toe aan ‘normaal’. Even geen nieuwe dingen meer, maar gewoon even leven zoals het was. Dat is de reden waarom traditionele bloemen nog niet van het toneel zijn verdwenen en meer dan ooit worden omarmd. Het nostalgische gevoel dat deze bloemen aan je huis geven, zorgen voor een warm, veilig en vertrouwd gevoel.

Vrolijk het voorjaar in

Met een kriebelig gevoel gaan we dit jaar het voorjaar in. Hoe anders dan in de voorgaande twee jaren kunnen we genieten van samenzijn en het lentezonnetje. De lente is natuurlijk ook een echt bloemenseizoen. Je kunt zelf een mooi lenteboeket op tafel zetten om het voorjaar in huis te halen en je kunt je moeder ermee verrassen door haar in mei voor moederdag bloemen cadeau doen.

Vrolijke bloemen voor op de brunchtafel

En dan vieren we in het voorjaar natuurlijk ook nog Pasen. Een van de eerste feestdagen in jaren die we weer met meer mensen kunnen vieren. Organiseer jij dit jaar een grote paasbrunch voor je familie of vrienden? Of ben je uitgenodigd om eieren te zoeken bij je tante? Een mooi lenteboeket maakt de paastafel helemaal af en is een prima cadeau om mee te nemen voor diegene waar jullie op visite gaan.

Een verse bos bloemen ruikt lekker en geeft sfeer. Dit jaar kunnen we genieten van vrolijke boeketten vol kleur. Dat geeft niet alleen de huiskamer een oppepper, maar ook je humeur.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 februari, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Fris en vrolijk is dé bloementrend van dit jaar

Reageren is niet toegestaan.