Stichting Butterfly Upcycling vraagt om hulp

INGEZONDEN DOOR STICHTING BUTTERFLY UPCYCLING: 

We bereiden een circulair vaardigheidscentrum voor waar mensen met een kwetsbaarheid, die nog niet klaar voor zijn om te gaan werken op de reguliere arbeidsmarkt, om in een half jaar werk-fit worden. Dagelijks werken er straks bij ons centrum zo’n 8 deelnemers aan het upcyclen van materiaal. Ze repareren het, verfraaien het, vervangen een ontbrekend onderdeel of maken er heel iets anders van. Dat doen ze onder begeleiding van ambachtelijke leermeesters en een professionele werkplaatsbegeleider . Een creatieve en stimulerende activiteit; goed voor onze toekomstige deelnemers en goed voor het milieu.  

Stichting Butterfly Upcycling heeft een onbezoldigd bestuur met ervaren en enthousiaste leden. We hebben contacten gelegd met de zorgorganisaties, uitkeringsinstanties, kringloopwinkels, afnemers en re-integratiebedrijven.

Maar de start is moeilijk. Er is startkapitaal nodig. Als we dat hebben kunnen we aan de slag. Het startkapitaal gebruiken we voor noodzakelijke voorzieningen en aanpassingen van de werkplaats en in het gebouw. En voor het inrichten van het vaardigheidscentrum met gezellig meubilair en deugdelijke werkplaats apparaten. De werkzaamheden en inrichting doen we zo veel mogelijk zelf en gebruiken voor de inrichting gedoneerde, hergebruik en gerecyclede materialen.

We organiseren een crowdfunding actie. Daarmee kunt u aan onze stichting doneren. Ga naar GoFundMe: Butterfly Upcycling voor meer informatie. Ondersteun ons! 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 februari, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Stichting Butterfly Upcycling vraagt om hulp

Reageren is niet toegestaan.