De voordelen van een tweedehands bestelwagen

Heeft je oude bus het begeven of heb je een grotere bus nodig? Dan heb je de keuze uit een nieuwe of tweedehands bus. We snappen dat je het lastig vindt om een keuze te maken tussen een nieuwe of occasion bestelwagen. Er zitten wel degelijk een aantal voordelen aan het aanschaffen van een nieuwe bestelwagen, maar een tweedehands occasion biedt ook veel voordelen.

Let op je centen

Het ligt misschien een beetje voor de hand, maar een nieuwe bus kost gewoon meer geld dan een tweedehands wagen. Het is vanzelfsprekend dat je wel op het verleden van de bus moet letten. Let bijvoorbeeld altijd op het aantal gereden kilometers. Doe even een onderzoekje naar de bus en vraag de verkoper naar de details. Met een tweedehands bus bespaar je gewoon veel. Op een auto wordt namelijk in de eerste maanden het meeste afgeschreven, dat is dan bij de vorige eigenaar al gebeurd. Kijk eens bij een Ford Transit tweedehands, wie weet is dat wel iets voor jou!

Een bus met inrichting en accessoires

Heb jij voor jouw werkzaamheden een bus nodig die goed is ingericht? Bijvoorbeeld een bus waar je makkelijk potten verf in op kan bergen, veel vakjes voor al jouw gereedschap of een bus met koeling achterin? Er zijn veel occasion bestelwagens met een volledige inrichting. Dit scheelt jou ook enorm in de kosten en misschien nog wel belangrijker: tijd. Het betimmeren van een bus kost veel tijd.

Door eigenaar te worden van een tweedehands bestelwagen beschik je vaak ook over de meest luxe accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een mooi infotainment systeem met navigatie, een high end audio systeem of een achteruitrijcamera. Een alarm is ook een kostbaar systeem om achteraf in te laten bouwen. Als je een alarm in je bus wilt, dan kun je hier gericht naar zoeken.

Betaal in termijnen

Wil je liever een nieuwe auto omdat je deze in termijnen kan betalen? Dat kan ook gewoon met een occasion auto. Profiteer van de fiscale voordelen met financial lease. Door te leasen word je economische eigenaar van de auto waardoor je recht hebt op BTW-teruggave, investeringsaftrek en afschrijving op de balans.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 maart, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor De voordelen van een tweedehands bestelwagen

Reageren is niet toegestaan.