7 spellen waar we naar uitkijken om te spelen in 2022

Voor iedereen die gek is op gamen en spellen hebben we in 2022 weer heel wat om naar uit te kijken. Zoals ieder jaar worden er weer veel nieuwe spellen op de markt gebracht, wat eigenlijk de normaalste zaak van de wereld is in de gaming-branche, waar dan ook jaarlijks miljarden in omgaan. Nog steeds zien we dat deze industrie aan het groeien is, en dat is bijzonder te noemen, omdat dit nu al decennia achter elkaar gebeurt en voorlopig nog niet lijkt te stoppen.

Wil je ook weten wat de spellen zijn waar je als gamer het meeste naar uit kunt kijken in 2022? Dan ben je hier helemaal op de juiste plaats. Je kunt deze review lezen om te zien wat de 7 spellen zijn waar mensen het meeste naar uitkijken in dit jaar. Daarbij kijken we onder andere naar eerdere versies van deze spellen, naar de algehele verwachtingen, en hebben we ook voor een alternatieve vorm van gaming gekozen. Wat daar allemaal uit is gekomen? Je leest het hieronder.

Pokémon Legends Arceus

Natuurlijk mag de nieuwste uitgave in de immer populaire Pokémon-reeks hier niet ontbreken. De ontwikkelaar Game Freak kiest voor het eerst voor iets heel anders, en daarom zijn veel gamers erg benieuwd of ze nog altijd de altijd hoge verwachtingen waar zullen kunnen maken. De meningen over het spel lopen voorlopig dan ook nog uiteen, maar er is wel voor veel vernieuwing gekozen, en daar zijn de meeste spelers erg positief over.

Misery Mining

Met Misery Mining kiezen we deze keer niet voor een spel dat op een van de grote consoles of PC gespeeld wordt, maar voor een gokkast. Het is een van de nieuwste spellen van de softwareontwikkelaar NoLimit City, die in de laatste jaren hard aan de weg heeft getimmerd. In dit specifieke online slot gaat het verhaal over een hardwerkende dwerg die niet altijd een goed humeur heeft, ook vanwege al het werk wat hij als mijnwerker moet doen. Als speler moet je zoveel mogelijk edelstenen weten te verzamelen voor hoge scores, en er zijn verschillende bonusfuncties die je kunnen helpen nog meer te winnen. Dat alles maakt het zeker de moeite waard om Misery Mining een keer uit te proberen.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League is nog zo’n game waar veel spelers reikhalzend naar uitkijken. Het spel van Rocksteady draait om de Suicide Squad die een aantal tegenstanders van de Justice League zal moeten stoppen. Hier komt uiteraard van alles bij kijken, en ook deze keer ziet het ontwerp van het spel en de plaats waar het zich afspeelt er fantastisch uit.

Starfield

Voor de release van Starfield zullen we nog even moeten wachten, want dit gaat pas in november gebeuren. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat ontwikkelaar Bethesda Game Studios weer een singleplayer-spel op de markt brengt. Het zal erg avontuurlijk worden met veel mogelijkheden om te personaliseren.

God of War Ragnarok

Na het grote succes van het spel God of War is nu ook het nieuwste spel in deze reeks uitgebracht. God of War Ragnarok kan zowel op de Playstation 4 als 5 worden gespeeld. Er lijkt niet heel veel veranderd, maar precies waar het nodig is is er wel een aantal verbeteringen doorgevoerd. Daardoor lijkt niets een nieuw succes in de weg te staan.

Elden Ring

Het spel Elden Ring wordt in 2022 uitgebracht door From Software. Het is alweer bijna drie jaar geleden dat hun laatste spel werd uitgebracht, en dat krijgt nu dus eindelijk een opvolger, waarvan veel wordt verwacht. Ze slaan daarmee wel een beetje een nieuwe richting in vergeleken met hun eerdere spellen, maar dat is alleen maar interessant. Elden Ring zal een zogenaamde open world game worden die mede is ontwikkeld door een schrijver van het immens populaire Game of Thrones.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Omdat het origineel van dit spel door veel gamers en fans wordt gezien als een waar meesterwerk, zijn de verwachtingen voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 erg hooggespannen. Het wordt ontwikkeld door Nintendo en er lijkt, als we op een paar trailers moeten afgaan, alsof er weer heel wat nieuwe mogelijkheden en functies zijn bijgekomen. Ook in dit spel wordt er voor een open world gekozen en dat was eerder niet het geval. Daarom is het afwachten of het ook dit keer zoveel spelers zal kunnen bekoren.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 april, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor 7 spellen waar we naar uitkijken om te spelen in 2022

Reageren is niet toegestaan.